raptoid Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 vsync kapat. baska yolu yok. varsa bile ben bulamadım. isine yarayacak komutlar(mouse lag için olmasa da) /rate 25000 ve /m_filter 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ayrıca valve klasörünün içinde woncomm isimli dosyayı notepad ile açıp http://www.order-of-phalanx.net/pub/half-life/tools/woncomm.lst şu linkteki hale getirirsen o zaman connecting to won ekranında 1 dakika beklemiyorsun hemen geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 WON auth olayını pass'lemek iyi oldu. Artık girerim oyunlara. -noforcemaccel -noforceparms komutlarımıda ekledim. Çözünürlüğü 1440x900'de yaptım ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 1440 nasıl yaptın yahu? ben de 1280 1024 yapmak istiyorum nasıl oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu arada yarın akşam saat 8de serverdayiz biz haberin olsun işi olmayanlar gelecek hep. Benim rumuz fero orada. bi şey sormak istersen filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yarın dediğim çarşamba günü yani bugün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Unutmazsam gelmeye çalışırım. Çözünürlük olayı için Hex editör gerekiyor, hl.exe'nin içinde değişiklik yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kaçırdın lath kaçırdın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oha, beta 5 ve 6.1 sisle adam öldürmeler falan. okula döneyim kesin bende geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bekliyorum arkadaşım. gelince bana mesaj at buraya. hergün kontrol ediyorum ben. ya da ulaş bana [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lath nerdesin yahu? hani nerde eski csciler? getirecektin hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ben gireyim, adaylar olur. Benim oynayıp onları gazlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 oha cs'in betası mı yapılıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hayır arkadaşım. cs'nin betası yapılmıyor artık. bu arada bu haftaki oyun perşembe günü saat 19:00 - 22:00 arası phalanx beta 6.1 serverında olacak. gelecek olanlara duyuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 SeaGle said: http://dl.dropbox.com/u/18366514/_IGP7954.JPG Ah anılar, ah..ahahahaq aynısı bendede var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bunny yapiliyo dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 7.1 e kadar yapiliyodu heralde. cok pis abuse ederim gelirsem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 evet yapılıyor. bunny 1.3'e kadar yapılıyordu zaten. sen gel abuse etmesi kolay:D perşembe günü akşam 7'de serverdayız. ilk sayfada anlattım nasıl yükleyip geleceğinizi. gelirseniz sevinirim. zamanlar haftada 2 sonra 3 event diye artacak bu olay. sonra umarım yine yakın zamanda serverlar full olacak. ( keşke olsa:D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yfS9i5Z5Hw8 al sana bunny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 arkadaşlar bu haftaki event bu akşam saat 19:30da phalanx cs beta 6.1 serverında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bunny neymiş merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 CS'de bunny scripleri yasak değil miydi? El ile yapabilenlere sözüm yok tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 betalarda elle yapılıyordu ya kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t4r1k Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 www.beta-cs.net Counter Strike Beta 5.2 Türkiye Sunucumuz. Web sitemizden indirebilirsiniz.Facebook Grubumuza ve Msn Grubumuza Dahil Olarak Ayrıntıları Öğrenebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar