Cystein Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 hayır abi adamlar senatodan taşaklı adamları kestiler arenada kimsenin umrunda değil. ne glaber'a bir mektup geldi "halledemiyosan biz kesek bunu" diye ne de glaber'a ekstra adam verdi roma. çoh ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 "nutella yerim" said: Saeros said: ne biçim bölümdü lan bu hehe crixus hakkaten yalan olmuş ya, karıyla kızla dövüşmekten gerçek dövüşü unutmuş eleman lucius amcaya yazık oldu lan seviyodum ben onu mira iyice aptallaştı, zaten kıl bi tipi vardı iyice sevimsizleştirdiler yeni spartacus'e hala alışamadım, bu sezon bitince açar ilk sezonu baştan izlerim heralde bi de illythia fena yalan oldu bu sezonda, YAZIK LAN ÇOCUĞU VAR LAN KARININ OLM YAZIK YAPMAYIN diyip durdum bölüm boyunca, acaba capua'ya geri döndüğünde napıcak çok merak ediyorum lutrişya gibi blessed whore tribine baglayabılır aralarından sag cıktım kactım vs. gibi ya da glaber in gotlugu karsısında spartacus e sempati besleyip onun yancısı olabılır spartacüsün yancısı olma ihtimalini düşündüm ben de. ama farklı bişeyler yapabilir. ne bilim sıpartayla konuşup sonra geri dönüp casusluk kasabilir falan. ama yapmayabilir de. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yüz ifadesi http://www.mediafire.com/convkey/3442/gzlm0qmbrg0cn7n5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yaşlı eleman tam anlamıyla pok yoluna gitti, madem adamı öldüremiyorsun okla ne diye gitmedin diğerleriyle lol bi de cidden Spartacus'ün duygusallığı hiç çekilmiyor, Almanın yerine bunu ibre yapsalarmış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi adam 2 tane daha sıkarım indiririm diye düşündü ama... centaur gibi adam çıktı mısırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 gladyatör tohumlarıda mübarek %100 verimli galyalıların methini duyduyduk ama spartacuste maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Her bolum ayni kerhane sahnesini gormekten gina geldi artik, neyse ki dogradilar herkesi. Gelecek bolum daha yaratici bisiler koyarlar artik. Crixus ta rezilleri oynuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Crixus cidden zavallıyı oynuyor ya. Adam bildiğin dayak yiyiyor her sahnede. Yine içlerinde en kıyak adam Gannicus reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ulan crixus Neavia'dan bile dayak yiyor daha ne olsun haf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 evet nevin bile dovuo artik crixusu bu spartacusun mantayi o sasi igrenc kizi da okcu yaptilar ya 2 saniyede hasta oldum agzina carpacan cok tipsiz olm karilar normalde dizide kari kiz izlerken hosuna gider aha cok tatli falan dersin ki oleydi ilk sezonlar bu sezon tum karilar cirkin bi keraneci kadin vardi onu da hemen kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Hamile sarı karının neresi çirkin daş daşşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 abi spartacus - crixus - gannicus bir araya gelmiş. clash of the reisz beklerken ne biçim sahne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://youtu.be/BBFb34kKaRA ilk spartacusdan kamera arkası görüntüleri buldum bayağı geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çok kötüydü son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AZZIvEMzo1c 2 bölüm kalmış sezonun bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 güzel olcak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 9. bölüm sağlam geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 KAN İSTİYORUZ KAAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 reyiz olmadan tadı çıkmıyor dizinin http://www.youtube.com/watch?v=ruyWq7URlN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 seppia yı istiyorum.çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ekmeksiz gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mortis said: evet nevin bile dovuo artik crixusu bu spartacusun mantayi o sasi igrenc kizi da okcu yaptilar ya 2 saniyede hasta oldum agzina carpacan cok tipsiz olm karilar normalde dizide kari kiz izlerken hosuna gider aha cok tatli falan dersin ki oleydi ilk sezonlar bu sezon tum karilar cirkin bi keraneci kadin vardi onu da hemen kestiler Keranecinin neresi güzeldi yaa iyi ki de kestiler bi çirkin faha eksildi diziden. Ilithya taş ayrıca onun dışında da yok evet:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 seppia var ya ceylan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Çoluk çocukla işiniz ne bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar