Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Geçtiğimiz saatler içinde bu konuyu düşündüm ve hatta üzerine bir yazı yazdım. Bilmiyorum hatırlayanınız var mı, 2007-2008-2009 yıllarında Türkiye'de oyun sektörüyle ilgilenenler bir e-dergi furyasına girişmişti. Her yer e-dergi dolmuştu ve okuyan kitle yoktu falan. Çok ilginç günlerdi hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evet hep yeşillikti oralar eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.gamerzines.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Gamezines hep vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 asdasd o zamanlar flash libraryler o kadar çok yayılmamıştı sayfanın kıvrılma efektini hazırlamak için canımı dişime takmıştım flash ile oyun dergisi hazırlayacağım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ahaha =D Neydi isim sizin? Derginin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çıkaramadım ki hiç :D 1 - 2 demo yayın yaptım kendi çapımda. Tabi bu bahsettiğim zamanlar 8 - 9 sene önce domain registy olayını bile zar zor halletmişim googlea kaydettirmekti tepelere çıkmatı falan diye düşünürken boşveeer dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Oha, 8-9 yıl. Bayağı eskiymiş öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Leadman said: Gamezines hep vardı. konuyla alakalı diye verdim. onu okuyaasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu herifleri hatırlıyorum, pdf formatında yapıyorlardı. PDF'lerin içine video yediriyorlardı, çok karmaşık ve komplike bir tasarımları vardı; mal mal bakıyorduk "herifler yapmış abi" modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 gamerzines iyiymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Leadman said: Oha, 8-9 yıl. Bayağı eskiymiş öyleyse. eve sen o zamanlar ilkokul 5'tin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 düşün ilkokul 6 diye bişey var. orta 1 o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Sayıların önüne eklediğin o ön ad gibi şeyler sadece halk arasında geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bırah bu işleri. orta bir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar