Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bir bankada parası bulunup sonra unutup ya da 10 yıl boyunca hiçbir işlem yapmamış kişiler şu linkten "acaba?" diyip bakabiliyormuş. Eğlenceli http://zamanasimisorgu.tmsf.org.tr/QueryForm.aspx öyle sallamasyon isimlere baktım 17bin lirası olan denk geldi en fazla. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 benim babamın 10303 TL si var gözüküyor 2000 yılında koymuş. mevduat hesabı ama hiç faiz işlememiş gözüküyor. bu nasıl mevduat hesabı? itiraz edebilirmiyiz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 benim pederin yok kalan parası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vadesiz mevduat hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 +rep tam böyle birşey arıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bırak aile içinden, sülaleden kimsenin yok lan 1 kuruşu. Ya çok fakirler, ya da çok çakallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hicbi yerde paramizi birakmamisiz, aferin bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi üç beş kuruşluk hesaplar var birsürü arada binliralıklar da çıkıyor ama bunları bir araya getirince baya bi para oluyor of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Senin kaç paran var kirli çıkı, konuş bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bide hep 0.1 0.01 TRY var lan, toplasan da bi nane olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi aynen ya.. bizim aileden de yok.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 goldbären said: ama bunları bir araya getirince baya bi para oluyor of bi film mi vardı, gerçek bi hikayemiydi.. bankada bi çalışan bankadaki tüm hesapların virgülden sonraki değerlerini alıyor, köşeyi dönüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Onu şimdiki banka memurları da yapıyor bence ahahah Ben hiç ufak meblağları geri çeviren görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Oha, babamın 0.05 lirası var Yapı Kredi'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Talih kuşu yellenmiş üzerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 babamım 2000den kalma içinde 3.35 euro olan hesabını buldum, o parayla neler alınmazdı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 annemin adına farklı hesaplarda 6000'i geçen bi miktar para var. doğum tarihi ve doğum yeri bilgileri yok. bu bilgiler yoksa muhtemelen başka bilgi de yoktur. nasıl hesapların kendisine ait olduğunu göstercek o kişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bankada vardır bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şirket hesabında 500k övrö kalmış ve ben bu inşaat şirketinin sahibinin oğlu mevkiisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ahahaha şu trastynin soyadını bilen var mı ya sdffasda bakalım var mıymış unutulan milyarlık hesapları sasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 O bilgiler olmadan bankada kendisine nasıl hesap açıcak ki :) Vardır bankada bilgileri...Hayırlı olsun 6bin tl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 patronun oğlu yazsak ya da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xaty said: goldbären said: ama bunları bir araya getirince baya bi para oluyor of bi film mi vardı, gerçek bi hikayemiydi.. bankada bi çalışan bankadaki tüm hesapların virgülden sonraki değerlerini alıyor, köşeyi dönüyordu yok banka değil de firmada hesaplarla oynuyolardı office space film. güzeldir baya, komiktir. hikayenin devamı ama virgülleri mi ne karıştırmışlar, iki günde 300bin dolar tırtıklayınca hasiktir diyolardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Dartanian said: O bilgiler olmadan bankada kendisine nasıl hesap açıcak ki :) Vardır bankada bilgileri...Hayırlı olsun 6bin tl :P yok ya, sanmıyorum annem olduğunu. çalıştığını hiç düşünmediğim bi banka. isim benzerliği muhtemelen ama dediğim bilgiler olmadığı için o mu değil mi anlaşılmıyor o sistemden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi uyuz oldum ne yazdıysam bi tane bile bişi cıkmadı nası bi sallama isim denediniz ya :) hah cıktı sülalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar