dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 rottweiler ile balon gelince cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: ben de bizim de bi oglan var tam senin yaslarinda dicek sandim, meger cantaymis. ahaha onu havaalaninda yapanina daha denk gelmedim. ama onlar her daim aktifler zaten bu konuda, esra erol gibi hepsi. alici gözüyle bakan alamanci anneler.. @roket adam: hmm online check-in yaparken de boarding pass alabiliyordun ya dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi nil buna cidden sinir oluyo musun ya? benim tek çantam olsa birisi gelip benim çantamı da check-in den geçirir misin para vermek istemiyorum dese, ben tamam derdim. ne var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Check-in'de bavul kilosu fazla geliyo, adamlar önümde öküz gibi bavulu açıyorlar böyle yayvan, 12 metrekare yer kaplıyo bavul, içinden bi dünya saçmalık çıkarıyolar, çöpe atıyolar ya da bazen ordakilere dağıtıyolar direkt falan. Bi de ben Almanya-TR seferlerinde bavul beklemeyi seviyorum. 20 metrekare salon halısı, çay tabak çanak seti, semaver ve bilimum insanı kendinden geçiren alet edevat geçiyor önümden, dumurdan dumur beğeniyosun. 7-8 parça bavul ve onlarca poşetle gelen gidenler var abi Bi dahakine videoya çekicem çıkanları bütün dünya görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 niye tehlikeye sokayim ki kendimi, icinde nooldugu malum mu o cantanin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 havaalanında kimsenin çantasını geçirmem, dokunmam, iki dakika başında beklemem vs. KOKOYN KOYUYOR İÇİNE! SENİN BAŞINA KALIYOR! yok cidden yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 of hahah bakardın içine hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hadi be ne ugrascam. doldurmasaymis o kadar. onlar o ''veremedikleri'' paralari biriktirinp türkiyede yazlik falan aliyolar. benden zenginler abi bana ne dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bella said: of hahah bakardın içine hiç olmadı. SADECE BAKIYORDUM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ahahhaha dasaaa of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o değilde ABİ NİYE UÇAK KAÇIRIYOSUNUZ gün aşırı binip kaşalarlansan tamam da nasıl sıkıntıya girecek kadar geç gidiyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 -KORSANLAR UÇAĞI KAÇIRDI -TÜH KAÇIRDIK VALLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 koşulları bilmeden nasıl bu kadar biliyormuşçasına konuşabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 goldbären said: o değilde ABİ NİYE UÇAK KAÇIRIYOSUNUZ gün aşırı binip kaşalarlansan tamam da nasıl sıkıntıya girecek kadar geç gidiyosunuz ya. bir sürü acil durum yada beklenmedik şey olabilir. insanlık hali.. ama onun dışında da özellikle iyi bilmediğin bi yerden dönerken hesaba katmadığın bir çok şeyle karşılaşabiliyorsun. ufak bi uçak kaçırma korkusuna girsen acele edip ya da düşünmeden plan değiştirip durumu daha da kötüleştirebiliyorsun. havaalanında bi sürü aksaklıkla karşılaşabiliyorsun. etraftan duyduğum uçak kaçırmaların çoğu sıkıntıya gircek kadar geç gitmekten değil, sonradan çıkan problemlerdendi. çok normal bi olay değil ama o kadar garipsemen de ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben bi keresinde kaçırmak üzere olduğum uçağa çok ısrar edip kendimi yedek listesinden yazdırıp tam kalkmadan önce aldırtmıştım. otobüsler çoktan gittiği için başka bi araçla götürmüşlerdi. tabii sadece el bagajı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 arkadaşla birlikte aktarma yaparken arkadaş pasaport kontrolünde takılmıştı, son anda bıraktılar ordan. gittik kapıya, kapanmış görevli toparlanıyordu. bizi görünce telsizden birine bişiler söyledi, bizi piste indirdi. ordan adam arabayla alıp uçağa götürdü (uçak 31 kişilik, dolmuş gibi bişeydi zaten). bagajları elden verdik, alttan kapak açıp attılar içine (el bagajlarıydı bu arada, normal bagajlar gitmişti aktarma olduğundan). piste gitmek üzereydi sanırım ya da yoldan çevirdiler. sonuçta aktarma olduğu için daha önce gitme şansımız yoktu o hava alanına, içeride hiç oyalanmadık hatta koşturduk, sadece pasaport kontrolünde birimiz takıldı diye uçağı kaçırıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kusura bakmayın işkembeden sallamışım gece gece ben fazla pimpirikliyim ama, yurtiçi uçuş için bile iki saat erkenden gider otururum abi. ondan yadırgamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 en güzeli overbooked uçuşta orada olmana rağmen uçamamandır ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aktarmada yapacak bişey yok, şansına sorun çıkarsa fena tabi. @ dasaaa hahah oldu mu abi sana böyle bişey işte o zaman bir stinger ile uçağı düşürecek gaza gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çantada ne vardı diye kimse sormamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hanımların çanta içeriği sorulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yav said: çantada ne vardı diye kimse sormamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 goldbären said: o değilde ABİ NİYE UÇAK KAÇIRIYOSUNUZ gün aşırı binip kaşalarlansan tamam da nasıl sıkıntıya girecek kadar geç gidiyosunuz ya. ne bileyim o kadar çok gezdim ki tarih/saat algımı kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kayıp eşyaya bakıcaksın bizzat gidip. çantanı tarif ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu arada bir daha kük havayolu şirkeytinden bilet almam.. uçak sille takkeli başörtülü doluydu lan.. gelirken uçağın harısı hollandalıydı "enee negzel" diye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar