SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cuce said: AVRAT, GIT BANA AYRAN ÇALKALA! diceksin gidicek, pek baska yolu yok bunun. abi sevgili dediğinin eşinin hobilerine yapmayı sevdiği şeylere saygı göstericek yanı, bunun lami cimisi yok. o cocuk oyun oynamak istiyosa bi güzel buluşmıycak sevgilisiyle gidip oyununu oynıycak. hatta bunun bi üst modeli, "bi el de ben oynuycam" diyecek ya da "hamachi kur kapışalım" diye meydan okuyacak, of tadından yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayrılmayı beceremiyorum diye açsaydın topic öyleyse yoksa bi çıkarın mı var kızdan yani nedir hiç sevmiyomuşsun gibi gözüküyor böyle bayılmışsın, bıkmışsın falan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yok seviyorum ama bunlara katlanabilecek kadar degil gecistiriyorum iste takmamaya calisiyorum bazen patliyorum oyle bakalim dedigim gibi ben istisnai davranmayacam, yaza kadar giderse gider gitmezse yazin zaten hic cekemem boyle seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 feysten bunu yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 xetraynex said: Suark said: aga 1 sene oldu hersey oturdu zart zurt dıosan, senden geçmiş demekki olay, alışkanlık olmuş artık sana. Ya kendine çeki düzen vericen ya da hatunu üzmicen. anlayamadim ne demek istedigini? abi geçmiş bitmiş ayrılmışınız zaten siz, bu tarz şeyler zul geliosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kemarlos said: feysten bunu yolla. cok guzel anlatmis ama ben de kapatamiyorum oyle telefonu kimi zaman ayni olay oluyor kapatmam lazim diyorum konusamiyorum diyorum ama nafile surada demis ki http://www.askmen.com/dating/heidi_250/262_the-psychology-of-needy-women.html said: The needy woman harbors a serious fear that you’ll dump her at a moment’s notice. As your relationship progresses, she’ll begin complaining that you’re not close enough as a couple and that she values the relationship more than you do. She’ll be paranoid about any threat and she'll get jealous at the drop of a hat. sair cok guzel soylemis. ne diyeyim, boyle durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi çekilecek dert değil, şah mat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 xetraynex said: "sen ilerde birlikte yasarsak aksamlari bilgisayarinin karsisina mi gececeksin" diye yedigim trip vardir. Abi sen yazılımcısın? Kusura bakma ama kızın zekası pek parlak değil galiba, ben ilişkini gözden geçir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kızı terket adresini aqilaya maille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 (tu) attachment style 1. bunun dışındakilerle olmuyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 benzer durumdayım bende. aynı okulda aynı sınıfta, hafta sonu aynı dershanede. sabahın köründe çıkıp akşam 7-8 den önce eve giremiyorum. Sabah çok tırt bir dersim olsa bile gitmeme lüksüm yok. "sen beni görmek istemiyo musun?" yüzünden. Neyse ona dayanıyorum akşam eve gelince oyun oynamak istiyorum açıyorum bilgisayarı, telefon çalıyor. konusuyoruz biraz sonra kapatmak istiyorum, "niye benle konuscak bişeyin yok mu?" oluyor. bırak oyunu benle konuş oluyor. kız arkadaşıma "oyunla senin aranda bir tercih yapmak istemiyorum, sen kaybedersin." dersem çok mu ayıp olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi çocuklarla,ergenlerle sevgili olmayın ya 25in altı hep böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kız arkadaşın bu topiği görmesin. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 klasik türk kizi tripleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trainspotting23 said: benzer durumdayım bende. aynı okulda aynı sınıfta, hafta sonu aynı dershanede. sabahın köründe çıkıp akşam 7-8 den önce eve giremiyorum. Sabah çok tırt bir dersim olsa bile gitmeme lüksüm yok. "sen beni görmek istemiyo musun?" yüzünden. Neyse ona dayanıyorum akşam eve gelince oyun oynamak istiyorum açıyorum bilgisayarı, telefon çalıyor. konusuyoruz biraz sonra kapatmak istiyorum, "niye benle konuscak bişeyin yok mu?" oluyor. bırak oyunu benle konuş oluyor. kız arkadaşıma "oyunla senin aranda bir tercih yapmak istemiyorum, sen kaybedersin." dersem çok mu ayıp olur? en kısa zamanda yol ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 İkiniz de birey olamamışsınız, sivilcelerinizi patlatın öyle sevişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi bide böyle trip yapan kızlar genelde bide terkeden taraf oluyor. sora garibim erkek kendine gelemiyo 2 sene o yuzden önce siz ayrılın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ahah deneyim konusuyor sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadasin dedigin gibi bir de posta koyup ayrılır bu cins insanlar cok garip iste aka da konuyor boka da mevzu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 yok ben terkedildim ama ayrı mesele :). böyle kızla işim olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 hmm erkekdi yani saddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 anlattığın ilişkiden ben ayrılmak istedim lan. ne iğrenç. içim titredi böyle bi tuhaf oldum. nasıl bir işkence lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Red said: abi bide böyle trip yapan kızlar genelde bide terkeden taraf oluyor. sora garibim erkek kendine gelemiyo 2 sene o yuzden önce siz ayrılın :) this. transporting öyle kız için ölmüyorsan hafiften sende tripler çekmeye başla. çıkıpda hemen ya bne oyun oynayacağım falan deme. buluşun bir gün direk söyle benim yapmam gereken şeyler var falan filan kem küm hep senin yanında olmak zorunda mıyım. hah bunu söyledikten sonra da böyle duygusal moda girip (gözlerin içine bakarak, mümkünse el tutulu) ben seni seviyorum ama benim de kendime zaman ayırmam lazım" de. ani tepki verirse sarılırsın üzülmüş gibi rol yaparsın vermesse win. dip not: bunu yaptıktan sonra kız senden bi anda soğuyabilir tabi. kzın kafada bu beni artık istemiyor düşüncesi uyanacaktır. sen kaçmadan onu ikna et kafayı bi daha yıka. yani ilk çıkışıyoruz biraz (bak bu işe yarıyor, onaylı benden) sonra böyle duygusal moda girip seviyorum seni falan diyip sarılıyorsun hede hödö. win/win. edit: typ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trainspotting23 said: kız arkadaşıma "oyunla senin aranda bir tercih yapmak istemiyorum, sen kaybedersin." dersem çok mu ayıp olur? ayıp olmaz. gayet samimi olur. elbet onun da sana tercih edeceği uğraşları vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 diceksin ki, secim oyunla senin aranda degil, seninle benim aramda, ve ben kendimi seciyorum. CHOOSE LIFE! http://images.encyclopediadramatica.com/images/0/0e/Forever_Alone.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar