xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Selam, 2. zorunlu stajimi buyuk kurumsal bir firmada yapiyim diyorum. kucuk firma da olmasin cvimde kotu durmasin istiyorum. oyle is hayatini ogrenmek filan olaylarinda degilim, zaten oyle uzun sureli olmasa da zaman zaman sirketlerle anlasilan cesitli projelerde calisiyorum. Izmir'de ar-ges ofisi olan yazilim muhendisligi icin uygun firma biliyormusunuz? ama ciddi yazilim gelistiren, oyle maintenance filan yapan degil, yoksa her sirketin bilgi islemi var. cogu sirketin ar-geleri istanbulda. ps: veriparkin izmir ofisine basvuracam. netsis haric.
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Netsis var mesela İzmirli bir firma. Stajlarda izmirli üniversitelilere öncelik verdiklerini söylemişlerdi. Ha ben yazılımcı felan değilim tabi ama faydası dokunabilir. oops. son satırı okumamışım ki :D
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 başlığı okuyup direk cevap yazma yeni moda olmuş
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Staj ını istanbulda yapmanı öneririm. Misal yeni mezun (Jr. Soft. Dev.) alınacagı zaman eski stajerlere oncelik tanıyoruz biz (ve diger yazılım şirketleri).
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 c++ ve embedded bilgime guvenirim diyorsan vestele basvur. onun disinda pek bi firma yok arkasin yazilim kolu vardi sanirim netsis var iste kurumsal diyebilecegimiz. gladmir siz kimsiniz bide :)
xaty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 İstanbul olabilir deseydin baya iyi bir firma önerebilirdim.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 izmirde kurumsal yazılım firması olduğunu bu topikte öğrendim. O.o
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Astron var Yaşar Holdingin. her ne kadar yazılımcı olmasam da orda yapmıştım ben gayet güzel bir ortamları var.
Öne çıkan mesajlar