roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Aktarmalı uçuşta, aktarma yapılan havaalanından dışarı çıkabiliyor muyuz? Uçuşlar arası 7 saat var, schengen vizem var avrupa geneli için, 7 saatte otelde kalayım diyorum. Acil cevap verirseniz bilet alıcam, teşku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vizen varsa cikabilirsin ama bavulunu alman sorun olabilir bavulu kendin mi aktariyosun yoksa sirket mi onuda bi sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi arkadaşa sordum o çıktıydı die çıkartabilirler dediler ama ben olsam çıkmazdım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 cikabilirsin, sorun olmaz. bavul olayi ise seninle alakali degil. ilk ucusa binerken "bavulunuzu alin" ya da "bavulunuzu biz aktaricaz" diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Okey, teşekkür ederim sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bide 7 saat ucak arasi cok deil ki ya zaten ilk ucaktan inmen yenisine binmen en az 2 sat surcak al bi kitap oku takil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 acil havaalanı sorusu diyince iniş izni isteyecek ya da yaklaşma falan soracak sandım.. FAC falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lol dasa lol...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pilot hastalanmış buda uçak kullanmayı bilmiyormuş dasaaacım o yüzden buraya yazmış adam. Roket olsa böyle olmazdı ama direk merge olurdu roketle güvenli iniş yaparlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 BonePART said: bide 7 saat ucak arasi cok deil ki ya zaten ilk ucaktan inmen yenisine binmen en az 2 sat surcak al bi kitap oku takilUçaktan inip direkt fuara gidicem bütün gün, o yüzden uyumak gerekiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 havalalanı içinde otel yok mu acaba, ufak bi yer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Zurih havaalani da, bok gibi pahali afedersin 350 euro falan geceligi. Radisson var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 radisson iyidir ya. shanghai'da 1 gece kalmıstım. sırf icimde kalmasın diye, cok guzeldi. tabi orda ucuzdu 1100 yuan mı ne vermistik. 200-250tl arası bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "roket adam" said: Aktarmalı uçuşta, aktarma yapılan havaalanından dışarı çıkabiliyor muyuz? Uçuşlar arası 7 saat var, schengen vizem var avrupa geneli için, 7 saatte otelde kalayım diyorum. Acil cevap verirseniz bilet alıcam, teşku çıkarsın. Muhtemelen bavulunu almazsın, çok az kaldı manuel olarak el çantaları dışında kargoda bagajını verip transit olduğun havalimanında alıp taşımak firma bazında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar