Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benzinde büyük indirim, adeta damping.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

"kullanıcı yorumu" said:

Ortadağu karışırken, ABD' petrol platforumu batarken petrolün fiyatının büyük bir oranda düşmesi beklenemez zaten. İş petroldeki vergide bitiyor. Ülkemiz de bunun vergisinden fedakarlık yapacak kadar zengin değil. Ama çiftçiye gereken mali destek yapılıyor, kimse inkar etmesin.

he abi he.

SoulCube said:

gir kendin oku iki hit yapar site.

eheh baktım var bikaçtane:d

"cok dusmus benzin,halk sevincten kırılacak"
Sosyal ağlarda paylaş

Habervaktimde gördüm

Allah c.c. razı olsun bu hükümetten
Yazar: doksandokuz - 2011-02-25 13:08:40
onlar ne yapıyorsa Allah rızası için yaparlar.Şüphe etmek günahtır.o zam libya yüzünden tüm dünyada gerçekleşen zam.bunu hükümete mal etmemek lazım.Bide diyorlarki yakıt çok pahalı.yalancı siyonist medya işte.Arabam yok gerçi ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

Habervaktimde gördüm

Allah c.c. razı olsun bu hükümetten
Yazar: doksandokuz - 2011-02-25 13:08:40
onlar ne yapıyorsa Allah rızası için yaparlar.Şüphe etmek günahtır.o zam libya yüzünden tüm dünyada gerçekleşen zam.bunu hükümete mal etmemek lazım.Bide diyorlarki yakıt çok pahalı.yalancı siyonist medya işte.Arabam yok gerçi ama olsun.

AHAHAHA ABİİİİ tam dudullu postası yorumu işte.. bence türkiyeyi dudulludan yönetiyorlar

bu arada aslıdna bu zamlar bir nevi teşvik işte bu şekilde elektrikli motorlu melez araçlar sübvanse ediliyor ve halk artık yeni nesil melez taşıtlara yönleniyor

bu herifler kalkar önümüzdeki sene bunu kullanır artık "bakın elektrikli araba daha ucuz onalrı alın ama vergi indirimi beklemeyin indirimi benzine ödeyeceğiniz paradan alıyorsunuz işte"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...