goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Motorinin litre satış fiyatına 8-10 kuruş zam yapılırken, benzinin fiyatı 1 kuruş düşürüldü. hüğrüyet arap ülkelerinden petrol çıkmıyor ondan pahalı demeyelim, petrolün varili 150 dolarken daha ucuza alıyoduk benzini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hemen babamı arayıp indirimi kutlamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ntvmsnbc de birinni yorumu çok güldürmüştü beni sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hemen fulledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi ara her gün 1 kuruş zam yapıyorlardı. seçimden sonra 4.5 olur benzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 SoulCube said: ntvmsnbc de birinni yorumu çok güldürmüştü beni sabah. e yazsana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 1-2 gün sonra 10 kuruş zam yaparlar nötrlerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayır daha küçük bi para birimimiz olsa o kadar indireceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gir kendin oku iki hit yapar site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 "kullanıcı yorumu" said: Ortadağu karışırken, ABD' petrol platforumu batarken petrolün fiyatının büyük bir oranda düşmesi beklenemez zaten. İş petroldeki vergide bitiyor. Ülkemiz de bunun vergisinden fedakarlık yapacak kadar zengin değil. Ama çiftçiye gereken mali destek yapılıyor, kimse inkar etmesin. he abi he. SoulCube said: gir kendin oku iki hit yapar site. eheh baktım var bikaçtane:d "cok dusmus benzin,halk sevincten kırılacak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hemen pompaya koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gelcek zamın habercisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 FML dün depoyu fullemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Masquerade said: hemen pompaya koşuyorum. benzinliğe değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nomsaR said: hemen fulledim. yetmez bidon bidon stok yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bizim bi arkadaş el altından benzin alıyomuş deposu 40 lira dedi, birde 1 hafta boyunca kimse arabaya binmese şerrrefsizim benzinin litesi 1 lira olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Habervaktimde gördüm Allah c.c. razı olsun bu hükümetten Yazar: doksandokuz - 2011-02-25 13:08:40 onlar ne yapıyorsa Allah rızası için yaparlar.Şüphe etmek günahtır.o zam libya yüzünden tüm dünyada gerçekleşen zam.bunu hükümete mal etmemek lazım.Bide diyorlarki yakıt çok pahalı.yalancı siyonist medya işte.Arabam yok gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sandalye said: Arabam yok gerçi ama olsun. ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sandalye said: Habervaktimde gördüm Allah c.c. razı olsun bu hükümetten Yazar: doksandokuz - 2011-02-25 13:08:40 onlar ne yapıyorsa Allah rızası için yaparlar.Şüphe etmek günahtır.o zam libya yüzünden tüm dünyada gerçekleşen zam.bunu hükümete mal etmemek lazım.Bide diyorlarki yakıt çok pahalı.yalancı siyonist medya işte.Arabam yok gerçi ama olsun. AHAHAHA ABİİİİ tam dudullu postası yorumu işte.. bence türkiyeyi dudulludan yönetiyorlar bu arada aslıdna bu zamlar bir nevi teşvik işte bu şekilde elektrikli motorlu melez araçlar sübvanse ediliyor ve halk artık yeni nesil melez taşıtlara yönleniyor bu herifler kalkar önümüzdeki sene bunu kullanır artık "bakın elektrikli araba daha ucuz onalrı alın ama vergi indirimi beklemeyin indirimi benzine ödeyeceğiniz paradan alıyorsunuz işte" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 halkımıza bisiklet sevgisini bir yerden aşılamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yok onun için trafik kurallarında düzenleme ve yolların yeniden yapılandırılmsı lazım ki odaha pahalı.. melez moytorlu arbalara geçsin insanlar devletin cebinden para çıkmasın mesai harcanmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 elin ahlaksız batı ülkelerinde bisikletin arabaya göre geçişüstünlüğü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi bisiklet diyorsunuz bizim memleket düz yollardan olusmuyor ki avrupa gibi. nerdeyse tüm şehirler dağ yamaçlarına kurulmuş, bisikleti yokuş yukarı kullanmak zorunda kalmak korkunç bir şey. ha motorsiklet belki. pat pat gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Theridone said: Masquerade said: hemen pompaya koşuyorum. benzinliğe değildir umarımasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar