MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Daha once 1 kere 2003 de açılmış. Tekrar açmak istedim.. Sizi defalarca ağlatan şarkıları alabilirmiyim? Ben başlıyım Tori Amos - Love Song[signature][hline]Unoffical Paticik Kaillera Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Steelheart - She's gone ve skidrow 18 & life ağlamadımda yani o dereceye getirio bu şarkılar[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 msg - neverending nightmare (dinledigim tek metal sarkisi galiba?)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 eva-my immortal lp-numb,pushing me away,crawling,somewhere i belong(bu $arkının bı anısı vardı yoksa aglancak $arkı degıl heh) mor ve ötesi-bir derdim var haluk levent-içimde ölen biri(turnede söledigi aslında $arkı onun degil biliyorum) nev-zor duman-her$eyi yak[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 MSG - Nightmare Boyz II Men - End Of The Road Sezen Aksu - Yarası Saklım Tarkan - İnci Tanem Mariah Carey - Butterfly Guns N Roses - Don't Cry[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Kırcan mı beli mü ??? Ne zaman duysam ağlayasım geliyor (bide Ahö'yü sniper tüfengimle vurmak)[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 03 Eylül 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Harun Kolçak - Gitme Seviyorum Maroon5 - She Will Be Loved Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var Evanescence - Taking overme ve Hello ..[signature][hline]-------------- -[b]| A/P 07 | - --------------[/b] Look for the girl with the broken smile Ask her if she wants to stay awhile And she will be loved She will be loved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evanescence-Missing Mor Ve Ötesi-Bir Derdim Var (cidden ne şarkıdır yaa. hele birde albümün sonundaki 17 dakikalık versiyonu varya) R.Kelly- If I Could Turn Back Wyclef Jean-911 Bir keresinde Evanescence-Bring Me To Life dinlerken ağlamıştım ama o an sinirliydim baay ondan olsa gerek =)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CheckRa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 beni ağlatan değilde intihar ettiren şarkı oldu ölüyüm şu an ve uo oynuom şarkı ise bu akşam ölürüümmmm bni kimse bırakın beni brn deli değilim deli dğilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nev-Sen Gibi Sezen Aksu-Geri Dön Judas Priest-Dream Deciever Hande Yener-Yanmışız Bora Öztoprak-Seni Seviyorum Tanju Okan-Hasret Gökhan Özen-Duman Gözlüm Gökhan Özen-Herşeyde Biraz Sen Varsın ve Murat Göğebakan'ın tüm şarkıları[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rightminded Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 alıcak derceye gelmedim ama Candan Erçetinden:Gökyüzünde Yanlız Gezen Yıldızlar İnsanı bitirio bu sarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Elbette beni çok duygulandıran gözlerimi nemlendiren başka şarkılarda vardır ama ilk aklıma gelen : My Dying Bride - For My Fallen Angel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 muse - muscle museum evanescence - my immortal enya - only time[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şu urfanın etrafı (cidden geyik yapmıyorum dinlerken acaip derecede duygulanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hatta "İkinci Bahar" diye bir dizi vardı Şener Şen'in oynadığı karakterin babası öldüğünde Şener Şen adamın başında o türküyü söylemişti. hüngür hüngür ağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kiss-shandi kiss-forever kiss-goin blind eva-my immortal rhcp-under the bridge pixies-where is my mind radiohead-creep nirvana-my girl aerosmith-dont wanna miss a thing audioslave-like a stone avril lavigne-tomorrow cardigans-love fool cardigans- my favourite game nickleback-hero coldplay-god put a smile upon your face duman-halimiz duman duman-bebek duamn-herseyi yak duman-oje eagles-hotel california metallica-no leaf clover enrique iglesias-hero guns n roses-knockin on heavens door joan osbourne-one of us playlistimi acıp neler var diye baktım yarısı bu dahası fazla gelir iye yazmıyorum allah hicbirimize ask acısı cektirip bu sarkıları dinletmesin insallah(bellowa dinletsin)[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 trgdy amma sulugözmüşsün sende be :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Zaman zaman Geri Halliwell- Calling İthaf edecek kimse olmadığı için hüzünleniyorum o kadar[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Küçük Emrah - Vurmayın hatta biraz mırıldanıyım.. Üzerime gelip durmaayın Beni yerden yere vurup durmayın vurmayın..vurmayın.. Dönerciden ekmek arası döner calıp köprünün altında yerken yakalanınca "dur amca vurma söz veriyorum ödücem parasını bende para kazanıyım ödücem" hala aglarım dinleyince.. [signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 03 Eylül 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gündüz Gece yi tek geçerim[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok var... aklıma gelenleri yazayım; pain of salvation - undertow anathema - dying a wish cure - love song(haa?) opeth - night and the silent water grup yorum - çav bella[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mor Ve Ötesi - Bir Derdim Var In Flames - Metaphor Air - Cherry Blossom GirL Pete Yorn - Just Another[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sezen aksu: Firuze[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hım bide unutmadan Ankaralı Yasemin - Noluyo Lan ?[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Tarık Mengüç - Şakşuka :) Yok ya ben ağlayamıyorum şarkı dinlerken.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar