Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Son derece cool bir topic başlıgından sonra.. Evet 4 Eylül 1986 da Chris Metcalf a.k.a Blizzard_Icedeye Metcalfların 2.üyesi olarak dünyaya geldi.. Kendinesine Mutlu Başarılı yıllar diliyorum.. Nice senelere bro. =) we love u ps : bugün 5 eylül dicek olan kefal,sazan,çupra,palamut vs vshiç zahmet etmesinler gece yazmak daha güzel =P gece dogmuş adam =PpP[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 05 Eylül 2004 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 mutlu yıllar[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hepi böghhdey :tebrikz:[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Nice senelere Blizzard =oP Dedeman Cece de kutlamak gerekirdi =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nice senelere chris[signature][hline] curious about me ? here
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hoka hey hobareeyy.. UO shard açmış gibi hissetim welcome to the world of bli.. Teşşekür ederim sevgili kardeşim.. nacizane patiler.. yapımcım annem yapımcı ko-ordinatörüm babam.. ve beni seven herkes.. madonna yla öpüşsem bu kadar sükse yaratmazdım.. herkese teşekkür ederim..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 o zaman size hemen kanon kompleksine girmiş bir şarkıyla eşlik edeyim.. AHHH bu hayat çekilmeeez bu hayat çekil aahh bu hayat çekilmezzzz bu hayat çekil..... vs.vs.[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Welcome on board[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 doum günün kutlu olsun nerde kutluooz ?? ;)[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Nice mutlu yıllara..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: moonch1ld, 05 Eylül 2004 14:11 tarihinde demiş ki: doum günün kutlu olsun nerde kutluooz ?? ;) Dogum gunumu Tere Underground da yapıcam.. Şükranize Ekipler de dans show yapıcaklar :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 nice yıllara :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mutlu yıllar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dogum gunun kutlu olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 İyi ki doğdun.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mutlu yıllarrrrrrrr r r r r[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ispartaya mı gittiniz ulan bensiz ??? Boğaziniza dursun yemekler danalar[signature][hline]Follow the energizer tav$ani
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 nice yıllara..[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hepi pörtlek to yu =) :tebrikz:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Öne çıkan mesajlar