Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mc Donalds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işkembe & kelle parça
fiyat
normal 1TL
büyük 1.25KRŞ
choose your destiny.
http://www.kadin-sitesi.com/yemektarifleri/wp-content/uploads/corba.jpg
http://www.ozgunresimler.com/data/media/1727/kellepaca_corba.jpg
Mesaj tarihi:
Klapaucius said:

Her haftasonu florya kaşıbeyazdayım şaka maka aile yemeği ayağına

kaşıbeyaz fakir işi arka tarafındaki galerilerin bitanesi eniştemlerin oradan ferrariyi alıp sarıyer sütişe gidiyorum locada salep içip yeşilköy hubbleda piyasa yapıyorum ardayla fln oralet batak oynuyoruz sonra çirozda halısaha yapıyorum dağılabilirsin
Mesaj tarihi:
Somon said:

Klapaucius said:

Her haftasonu florya kaşıbeyazdayım şaka maka aile yemeği ayağına

kaşıbeyaz fakir işi arka tarafındaki galerilerin bitanesi eniştemlerin oradan ferrariyi alıp sarıyer sütişe gidiyorum locada salep içip yeşilköy hubbleda piyasa yapıyorum ardayla fln oralet batak oynuyoruz sonra çirozda halısaha yapıyorum dağılabilirsin

ahmeti tanırmısın
Mesaj tarihi:
türkiyede buna yakın olanlar (ben hiç görmedim bunun gibi türkiyede) en azından bi 20-30 oluyor genelde. uzak doğu yemeği olduğu için.
ucuz olup da güzel satanına 1 kere rastladım (7lira), değerini bilmediler 1 ay sonra kapandı..
Mesaj tarihi:
Abi ben mc donalds's ta calisiyorum. Heralde benden iyi tavsiyeyi kimse veremez.

Ayin aktion'u en doyurucu olandir.

Eger onu begenmezsen Big Tasty menü ye. Icinde beacon oluyo. Onu cikarttir domuz yemiyosan.

20'lik nuggets da yiyebilirsin.

Mc donald's in menüleri malesef öyle burger king gibi devasa degil.
Mesaj tarihi:
menü saçma bi kere. 10-12 liraya 1 hamburger 1 kola 1 patates alcağıma 1 köfteburger 1 chicken 1 hamburger 1 cheeseburger alıyorum 10 falan tutuo. 2 lirayada bakkaldan iççcek
Mesaj tarihi:
mc donalds çok fazla yemem ama işte yediğimde de mcchicken yada tavukburger tercihimdir

pattizinden nefret ediyorum ztn yemem.bide böyle yerlerden kola midemi bulandırıyor ayran iyidir

mcturco yerim nadirende
  • Yeni Oluştur...