Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık nereye gidiyor

Leadman

Öne çıkan mesajlar

huun said:

aldatan tarafa ciddi tazminat ödeme yükümlülüğü gelmeli. sonuçta bir sözleşme var ortada, sözleşmeye aykırı hareket eden paraları öder.

yani

@Horrible
evlilik sözleşmesini imzalatmaya kas bakalm sen.. legal olarak standart şart olması lazım aslında sözleşmenin. standart anlaşma paketleri vs olması daha bi ile iyi olur. sdfsdf

keza evlilik dediğin çok lame bi anlaşma. yok efendim aşk vardı, e aşk bitti, ben gittim aldattım, e şimdi de ayrılalım.. ne oldu, haklar korunmadı. hem nerede kaldı eşitlik? oluaşacak zararların tazmin edilmesi lazım elbette. ve bu yüklüce bir meblağ olmalı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeyi merak ediyorum. 18 yaşında şu an lise son sınıflar mesela. Bir alt sınıftaki bir kişiyle ilişki yaşaması gayet normal aslında. Ama yasalara göre yasak olması cidden çok saçma geliyor bana. 18 yaşındaki adam ne yapsın? Tek bir yaş ile sınırlı kalmış oluyor neredeyse, eğer mature takılabilecek kapasitesi yoksa tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Şeyi merak ediyorum. 18 yaşında şu an lise son sınıflar mesela. Bir alt sınıftaki bir kişiyle ilişki yaşaması gayet normal aslında. Ama yasalara göre yasak olması cidden çok saçma geliyor bana. 18 yaşındaki adam ne yapsın? Tek bir yaş ile sınırlı kalmış oluyor neredeyse, eğer mature takılabilecek kapasitesi yoksa tabii.
adam susuzluktan ölücek gibi anlattın seks yapmasın bir süre bişey olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Klapaucius said:

Texas kurallarıyla yaşıyorum ben o kurallarla büyüdüm. Ayrietten kız reşit değildi kendi rızasıyla sevişti sonra puştluk yaptı ihbar ettiyi savunmak da ben neyin kafasını yaşıyorsam o da onun kafasını yaşıyor maşallah aynı yükseklikte uçuyoruz

bence pensilvanya kurallarıyla yaşıyosun gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...