dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 huun said: aldatan tarafa ciddi tazminat ödeme yükümlülüğü gelmeli. sonuçta bir sözleşme var ortada, sözleşmeye aykırı hareket eden paraları öder. yani @Horrible evlilik sözleşmesini imzalatmaya kas bakalm sen.. legal olarak standart şart olması lazım aslında sözleşmenin. standart anlaşma paketleri vs olması daha bi ile iyi olur. sdfsdf keza evlilik dediğin çok lame bi anlaşma. yok efendim aşk vardı, e aşk bitti, ben gittim aldattım, e şimdi de ayrılalım.. ne oldu, haklar korunmadı. hem nerede kaldı eşitlik? oluaşacak zararların tazmin edilmesi lazım elbette. ve bu yüklüce bir meblağ olmalı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi insanlık biryere gitmiyor, hep böyle pislikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Sene 2011 bence reşit olma yaşı 11 olsun herkes bu yaşta bizi leyleklerin getirmediğini biliyor ne de olsa !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çünkü reşitlik leylekler konusunu bilmekle alakalıdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Şeyi merak ediyorum. 18 yaşında şu an lise son sınıflar mesela. Bir alt sınıftaki bir kişiyle ilişki yaşaması gayet normal aslında. Ama yasalara göre yasak olması cidden çok saçma geliyor bana. 18 yaşındaki adam ne yapsın? Tek bir yaş ile sınırlı kalmış oluyor neredeyse, eğer mature takılabilecek kapasitesi yoksa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 en güzeli o yaşa geldi mi taşlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Leadman said: Şeyi merak ediyorum. 18 yaşında şu an lise son sınıflar mesela. Bir alt sınıftaki bir kişiyle ilişki yaşaması gayet normal aslında. Ama yasalara göre yasak olması cidden çok saçma geliyor bana. 18 yaşındaki adam ne yapsın? Tek bir yaş ile sınırlı kalmış oluyor neredeyse, eğer mature takılabilecek kapasitesi yoksa tabii.adam susuzluktan ölücek gibi anlattın seks yapmasın bir süre bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Seks yapmasın diyorsun da, adamın yaşı daha yeni tutmaya başlıyor zaten. O açlıkla nasıl dursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 niye yapmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Yaşındakilerle yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Absolut said: Yaşındakilerle yapsın.Çok kısıtlı. Arada aylar varken birinin reşit, diğerinin çocuk kabul görmesi çok mantıksız. O madde aslında komple atılmalı. Ne gerek var yani, hele bir de isteğiyle yaptıysa olay zaten bitmiştir; niye derdine düşüyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beyler liseli çok zeki!!! HUKUK BUNU DÜŞÜNEMEDİ!!!! HUKUKÇULAR PANİKTE! BİLİM DÜNYASI ÇARESİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hukuk hakkatten beyni kıt olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi o legal metinleri salakları yolda tutmak için yazıyorlar yoruma açık olan kısımlarında da zekiler geziniyor zaten. yoksa az bi metinlere dalınca acaip süper bişiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ben 17 yaşındayken 18 yaşında bir kızla sevişseydim, onu hapse attırabilirdim bu yasaya göre değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Nereye isterlerse oraya giderler, sizene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Klapaucius said: . aldatan kadını taşlayacaksın falan falan falan. Nerde yetişiyo bunlar anlamadım ki.Yani bir insan evladı nasıl bu kadar alçalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 başlıkla beraber ilk sayfa çok ironik olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Zaybird said: aynen 12 yıl ne.kızın psikolojisi alt üst oldu şimdi.namusu kalmadı.ömür böyü yemeleri lazım böylelerinin. namusu kalmadı nedir hahah hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Texas kurallarıyla yaşıyorum ben o kurallarla büyüdüm. Ayrietten kız reşit değildi kendi rızasıyla sevişti sonra puştluk yaptı ihbar ettiyi savunmak da ben neyin kafasını yaşıyorsam o da onun kafasını yaşıyor maşallah aynı yükseklikte uçuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 son 3000 yıldır soruluyo bu soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben 36 yaşıma kadar sevişmedim nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Saeros said: ben 36 yaşıma kadar sevişmedim nolur nolmaz adamın bi 10senesi daha var yani.. sabret kardeş sayılı gün çabuk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Klapaucius said: Texas kurallarıyla yaşıyorum ben o kurallarla büyüdüm. Ayrietten kız reşit değildi kendi rızasıyla sevişti sonra puştluk yaptı ihbar ettiyi savunmak da ben neyin kafasını yaşıyorsam o da onun kafasını yaşıyor maşallah aynı yükseklikte uçuyoruz bence pensilvanya kurallarıyla yaşıyosun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar