onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mortis said: olm Zaugna lan ilk sayfalardaki mesajlarını okuyup UYUZ oldum sana hueuhe ama 1 yıl önce olmuş muhabbet, o yüzden hemen geçti! 1 yilda gecmez mallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bu quizlerde olay en hızlı kim cevaplayacak mı yoksa en hızlı googledan kim bulacak mı ? mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ikincisi, bazen resim falan soruyorlar ama orada belli oluyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 wastyrx said: Archangel_ said: Fistan said: Fistan said: hayırlı olsun varuna gezgin istanbula geliyor. çok yakında :) istanbul olmadı ankara oldu. tunalı hilmi caddesinde gelecek ay varuna gezgin - cafe del mundo hizmetinizde. ankaralıları bekleriz :) vay, çok iyi. hayırlı olsun tunalı hilmide nereye açılıcak Alkolikler hemen de atlamış sdf ahah hayat beni bu hale getirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Rofl, yurtdisinda yillardir yapilan olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Zegna said: tunalıda nerde yaw? bos dukkan yokki, gerci su ayabakan balıkcısında tadilat var suan siz mi devraldınız len :D yok eski bilir sk abay kunanday skta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 önemli soruya cevap gelmedi pati indirimi var mı yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 izmir kordona cafe del mundo açılıyor hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Burdaki bi cafede de quiz night var! Kesin çalıntı sizden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çakıcam tokadı ama adamlar bizim pc de hazirladigimiz template i bile calmis sen ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Vay hiyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sizin nerden aklınıza geldi müşterileri sınava çekmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yazıyodur topicin bi yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 menuyu paste etsene buraya gorelim neler varmis tatli olarak fln sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bursada yokmu ya quiz night :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ilk sayfayı okuyarak yazıyorum: Varuna Gezgin, Del Mundo gerçekten güzel kafelerdir, hatta Bursa'da niye böyle yerler yok dememe sebep olmuştur azcık da kıskanmışımdır :) İç tasarımı süper yapılmış sıcak bir ortam, fiyatlar uygun, hizmet kaliteliydi, en son gideli bir 5-6 sene oluyordur umarım eski halini koruyordur. Uzun bir aradan sonra haftaya Eskişehir'e gideceğim gitmişken tekrar bir ziyaret edeyim. Hatta bir Varuna'da Bursa'ya açılsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kordondaki mekana fazla sayıda musteri getirebilirim devamlı olarak. ama indirimimi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Fistan said: çakıcam tokadı ama adamlar bizim pc de hazirladigimiz template i bile calmis sen ne diyon sizin çalışanlardan biri falan yardımcı olmuştur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 kuzenim işletmeci pi'de, gidim tokatlayim kesin o çalmıştır edit: oha birinin eski mesajlarına bakıyodum 3-5 mesaj öncesinde bu vardı baya eski konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 GwindonSurion said: oha birinin eski mesajlarına bakıyodum Kimin? Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yalan degil tr de ilk varuna eskişehir de gordum ben bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben daha kısa pantolon giyerken varuna quiz night yapıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 axedice said: GwindonSurion said: oha birinin eski mesajlarına bakıyodum Kimin? Neden? kız mı değil mi ona bakıyodum za onetimebaby said: Diger taraftan cocugun vucudu zaten o maymundan cok daha guzel. erkek mi değil mi gerçekten merak ettim şu mesaja bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senin gibi gençleri gördükçe pati ugye olan inancım artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 forgiver said: patenti olmayan şey çalınmaz bueonun ırzına geçtiler kinder bir gün olsun laf etti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar