katamura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Arkadaşlar bu aralar priston tale 2 ye sarmıştım :) Çokda keyifli gidiyordu ortam güzel muhabbet güzel tabi oyun yeni türkçeleştiği için bazı eksikleri vardı ama sonuçta kapalı beta için mükemmeldi... Şimdi deli gibi açık betayı bekliyorum. kapalı betada oynayan oldumu hiç? :) Açık betada belki paticik olarak beraber oynarız bir klan kurarız? oyunu hiç bilmeyen arkadaşlar için bir kaç ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Harikaymış oyun ss lere bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rift oynuyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 türkçeyse Metinci veletler dolar 2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2113 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kapalı beta da oyunu test etmek imkanım oldu. görsel olark ve oynanabilrlik olarak gerçekten cok iyi durumda.arkadşın da dedigi gibi bazı çeviri hataları var ama onlar düzeltilecektir. oyun içinde sürekli online gmler in olması da sizlere kolaylık sağlıyor. açık betada beraber takılabiliriz katamura x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 adam bu reklamı yapabilmek için 6 yıl beklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 2005 yilinda kayit olup 2011 yilinda bu konu icin ilk postu atmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2113 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yeni üyelik açmak istedim ama var olan eposta adresime kayıtlı kullanıcı adım varmış kullanmışım. eee 2005 napalım ,=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kıskandılar seni bi çoğundan eskisin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 üstüme alinmadim...hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 akıbeti ne alemde oyunun sitesi falan neydi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katamura Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 open betayı bekliyoruz. oyunun sitesi http://pt2.gamerkraft.com.tr kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Esnaf said: adam bu reklamı yapabilmek için 6 yıl beklemiş GEd said: 2005 yilinda kayit olup 2011 yilinda bu konu icin ilk postu atmak... Ohaa her yazı yazanın kayıt tarihine mi bakıyorsunuz siz. Böyle piskopatlar var mı aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 jonq said: Ohaa her yazı yazanın kayıt tarihine mi bakıyorsunuz siz. Böyle piskopatlar var mı aramızda :) Bilmediğim balonsuz biriyse bakıyorum ne zaman üye olmuş, ne kadar aktif diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katamura Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Arkadaşlar açık beta 24 mart yani bugün saat 18 de açılıyor haberiniz olsun :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 "3 Oynanabilir yarış" google translate çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bunun 1 ini oynuyordum ilk 1 hafta güzel geldi sonra anladım grindfest.Sehre git pot al geri dön tek basına neredeyse 1 yaratığı 1 dakka aynı animasyonla vur pot iç bitince tekrar git al.Oyun bu olmamalı bence.2005 falan dediğim tarih :p ha bide level 39 dan sonra paralı yapmışlardı oyunu ne küfür etmişlerdi forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ikinci resimdeki Ken mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar