Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Xaenin said: Myshkin said: Crematorium said: Pack horselarıda yanında götürmek için gate mi açmak gerekiyo yoksa recallada geliyolar mı? Bi de 7. sayfa büyülerini satan bi vendor biliyo musunuz ama çok tuzlu olmasın. runuoda hayvan bonded ise recalla gelir, yoksa gelmez. bu sunucuda durum ne bilemiyorum, deneyemedim. Runuo demek değil aos. abi olayın detayı beni ilgilendirmiyor recall çektiğimizde pack horse lar geliyor mu onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 harika cümle deviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Xaenin said: Myshkin said: Crematorium said: .. Runuo demek değil aos. pre-aos sphere gibi geldiği için öyle yazmışım da doğru tabi runuo aos demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lorac said: Xaenin said: Myshkin said: Crematorium said: Pack horselarıda yanında götürmek için gate mi açmak gerekiyo yoksa recallada geliyolar mı? Bi de 7. sayfa büyülerini satan bi vendor biliyo musunuz ama çok tuzlu olmasın. runuoda hayvan bonded ise recalla gelir, yoksa gelmez. bu sunucuda durum ne bilemiyorum, deneyemedim. Runuo demek değil aos. abi olayın detayı beni ilgilendirmiyor recall çektiğimizde pack horse lar geliyor mu onu söyle valla hiç bir fikrim yok, ben arkadaş runuoda bonded pet recalla gelir dediği için dedim onu, runuo demek age of shadows ya da ilerisi olduğu anlamına gelmiyor, oralarda vardı bonded pet olayı. craft olayına girmediğim için bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 runebooku olan biri cove a gelsin de deneyelim şunu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi bu nasıl iş? arkadaşla oynuyoruz shamedeyiz. herif poison yiyo. baya spell booktan çekip baya manual attığım cure'u arkadaşı seçemeden kendi moba atıyor crim oluyorum. silkicem böle işi abi kaçıncı bu. neye basmam lazım önce nedir bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sakin ol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 56.3 bs 2850 ingot bankada başladık bakalım kaça kadar çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 60 olana kadar zaten fatigue olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Aluriel said: 60 olana kadar zaten fatigue olayı yok fatigue den kastın bu yeni %300 bonus olayı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bişey daha sorcam ben çok fantastik şeyapmışım karakteri yea şöle düşünüyodum şimdi şu anda olan skiller anatomy+tactics+swship+healing+hiding+resist spll.+parry+magery şöle olsun diye düşünüyodum parry'i sıfırliym yerine poison aliym bide magery 25'te kalsın spell resistte 80'de kalsın stealth kasiym. böle stealthle gidip FITFIT poyzınliym hemde öküz gibi vuriym. olmuyo bu dimi? doğru söleyin olmuyo dimi çok üzülüyorum çünkü şu anda biraz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 80 hide lazım stealth için. belli mesafe gidebiliyosun bi de sanırım stealthteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 onu biliyorumda işte pvpde iş yapar mı bu diye soruyorum. stealthle git böle. poyzınlı kılıcı vur sonra targetın üzerinde kal falan çok iyi diil mi yea ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Swordsmanship Anatomy Tactics Healing Resisting Spells Magery/Hiding Poisoning şunu yap işte o dediğini istiyorsan. stealth falan gereksiz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hatta poisoningi de başka charactere açabilirsin belki. bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 poyzıning nasıl kasılıyo onuda bilmiyorum gerçekten aslında baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 poisonı başka chara alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 alchemy ile poison yapıp silaha sürüyorsun. shameden düşen lesser poisonlarla da başlayabilirsin kasmaya illa istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2850 ingot + eritilince elde edilenler falan ile 60.3 oldu biz de 60 ladık mutlu oldum hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Dayman said: abi bu nasıl iş? arkadaşla oynuyoruz shamedeyiz. herif poison yiyo. baya spell booktan çekip baya manual attığım cure'u arkadaşı seçemeden kendi moba atıyor crim oluyorum. silkicem böle işi abi kaçıncı bu. neye basmam lazım önce nedir bunun olayı razor kullanıyosan smart target kullanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben baya bilmiyorum oynamayı ya. shame çıkışında bi thief geldi tam köşede heallanıyodum geldi çatır çatır çalmaya başladı saldırdım. ağzımı yüzümü kırıyodu böle ucu ucuna yaşayıp durdum falan adam 1.2k goldumu çaldı köşede sıkıştırıp. vuruyorum vuruyorum heal atıyo kendine magical olanı. üzerine explosion atıyo patlıyorum böle. sonra çıktı gitti recall attı bide. delir ya. öncesinde de yine moba cure atıp crim oldum kestiler. 2k + 50gem gitti. REROLL MU ARTIK? bi boka yaramıyo abi sw delircem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kilitle kutuya goldunu dungeondayken. becerebiliyosa öyle çalsın. anahtarı çaldırırsan yada kaybedersen ne olur bilemiyorum ama asdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selamlar... Quann da zamanında oynadığım craft Silver Bloodomen charımın bir tanesini de burda kasmak istiyorum ama, Carpenter olarak bana gereken bir skill template i var mı acaba bilenlere sorsam? Cannonlar için tinker bs ve carpenter istiyormuş wikiye biraz göz attım ama craftlar için herhangi bir template belirtilmemiş. 100 Lumberjack 100 Carpentry 100 Tinker . . . gerisine ne alsam ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 o imza olmamış.. mine + bs kasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ultimate craft işte carp bs tailor tinker mining lumberjack alchemy recalla seyahat. craftlar gmlenince lj ve mining sıfırlanıp resource parayla da satın alınabilir. onların yerine de bowcraft ve mage gelebilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar