kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gel gel birazdan ordayım gebermişimde smith hammerla mf artıyomu lan biliyonuzmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hayır. crookla falan dalıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bilmez bu cahil kermit geliim mi dövelim imneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 başkasını dövüyoz beni yatırıyo bunlar öküz gibi giriyolar ne bilelim lan bizim zamanımızda mf smith hammerla kasılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ben yattım bırakıp bi kaç tane ruh hastası var burda beni takip eden gelip kesiyolar beni ben yatayım çıplağım zatende sizi kesmesinler arada dikkat edin askdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 4unuzu de kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 masakari kalkan portlemis hacit, yenisini tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yattin, mallarin bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 boxta adamın tekinin kafasını yarmışlar yerde yatıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 macro yapan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 masakari oldun gene, mallarin bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 d/c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sereglin senin değnek kırıldı bu arada, öle yumruk sallion bana. bi de ben senin kafandaki metali falan komple parçaladım. Nese bakalim 300 küsür bandajim var, bi ibiş gelip bozmazsa 3-4 saat daha böyle gider heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dedim ve lavugun biri gelip bandajlarimi caldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 salla ya sorun değil. ama sanırım benim de çalmış bandajları. üstümdekiler dungeondan düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fishingle nasıl para kazanılıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dex i 100 yapmaya az kaldı sora deli gibi mf-tactic kasıcam en son mage-resist olacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mark scroll nerden buluruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 beyler birşey soracağım bir teknik falan mı var anlayamadım çünkü 2 günden beri stat kasıyım diye makroya bıraktım +4-5 str, dex elde edebildim. şuan dex 42, str 40 ve saatlerce makroda gelişme yok. serverda statlarda bir kısımdan sonra farklı bir uygulama falan mı var. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 evet statlar bi garip ben henüz bir günde 15 üzerinde stat point alamadım. Bütün gece eva macrosundaydı bi kere bile artmamış şimdi sprit speak yapıyroum 20dk da 4 arttı. bu arada str için arms lore u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mf-mage hybridin statlar nasıl olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mace-tactic-resist-heal-anat-magery-medit olcak 7x hali statlar da 100str 80dex 45int med warrior deniyo bu builde, mageryi daha çok defansif ve last hit için kullanıyo. tank magele beraber en popüler build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 eval gereksiz miydi lan vay aburo :/ tank mage nasıl oluyor onun da buildi bi alabilir miyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bende bugün böyle birşey düşünüyordum derste sfsdf acaba pure mage yerine tank mage veya bu buildimi izlesem ne yapsam. Pure mage pvm de çok işe yarar ancak pvp de zayıf kalıyor sanırım diğerlerine göre. Ayrıca inscription ı resmen boşuna almışım hiçbirişe yaramadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mage medit evaint resist wrestling sw tactic 100 str 100 int 25 dex explosion + corp por + instant halberd hit ile burst damage üzerine kurulu bu da sw yerine fence/mf de olur ama sw hafif daha iyi gibi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar