tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gemiyle deceite gitme planları var da karakteriniz en azından 70 weapon skilli falansa gelin sölerim kesinleşince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gleoddyn said: şu an oynayan yok mu yahu? brit limanda anatomy ve eva int kasıyorum. nick tokatci. eheh tokatcı sen miydin bende sana gel pk keselim diyen vatandaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tunca said: gemiyle deceite gitme planları var da karakteriniz en azından 70 weapon skilli falansa gelin sölerim kesinleşince ok gelirimde bende zırh neyim yok dex düşürmeyen en yüksek armor veren zırh hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 haha huseyin haha hacı party falan atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Şuan makroya bıraktım sonra yaparız bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Box var mi beyler? GM online ise guilde de girmek istiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 paticiğin ilk gemiyle deceite gitme macerası hüsranla sonuçlandı dfgfdg http://inporylem.com/forum/showthread.php?4780-Arrogance-immaturity-Team-Liquid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gemilerini de batırdı korsanlar nubların kaldılar orda hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ADAMLAR GEMİMİZİ BATIRDI ABİ MAHSUR KALDIK ADADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 welcome to uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tunca said: gemiyle deceite gitme planları var da karakteriniz en azından 70 weapon skilli falansa gelin sölerim kesinleşince ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sonunda magery ile para kazanabiliyorum en azından kasabiliyorum rahatça =) bu arada bu skill speller harika ya. 53 yaptım magery 2-3 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mezarda dikkat et ama F. denen dallama hırsız baya baya çalabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 boksa bırakanlar nerde kasıyosunuz kordinat verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben de katilirim boksa eger yapiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 lag aldı başını gidiyor sanırım ayrıca paramı çalmışlar galiba nasıl oldu hiiiiçç bir fikrim yok =) online oldum param yok oha çok enteresan yaa. Hırsızı buldum adam bana crim saldırdım gücüm yetmedi zaten iki bolt attı zıbardım gittim. Nerde bağımsız yargı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 chaos kalesine giderken sağdaki burunda box var 2 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 healing fencer sw falan kasmak isteyen gelsin girişsin bana chaos kalesinin ordaki burundayız parry kasıyom girişebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gökalp emaneti çekip gelicem ama bu sefer ölme =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi ac gibi daliyosunuz sonra adam oluyo, duzgun girin biraz, bi de birakip gidicekseniz aletle dalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 olm 2 kişi dalıyo zaten gel ama iyi vuruyo o staff bırakıcam yine makroda gebertene kadar dövün işte haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 zıbardın kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Report etmezsen wrest kasmaya gelirim fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar