dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hmm teşekkürler ama gördüğüm kadarıyla inscription para kasmak için pek verimli bi skill değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 o nebuladaydı res scroll yapıp trinsicte sürekli satmak ne paralar kırıyodukta burda herşeyle zor kasılıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Res scroll kadar kazandırmasa da en azından 3-5 bişeyler kazandırsaydı yahu. Anlamsız kalmış inscription. Keza fishing te öyle merchantlar kan ağlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 thief guildmaster nerede bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 thief guild building de. HEEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vayy. bilen yokmu bucs a geldim şimdi buralardaysa dönmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Skara Brae de vardı sanırım en meşhuru ordaydı galiba =) britte yok mu orda da olması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 döĞüş var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bandajım yok yaralanirizi saramam ama döğüşmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Brit doğu brit'e geçmeden köprünün karşısındaki tavernada thief guildmasterı. Ahmer join diyerek loncaya katılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1 haftayı geçirmen lazım karakterle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 allahın belası lockpick çatır çatır geliyodu ölümüne yavasladi edit: gerçi 53 lockpickle 63.8-67.2 olmus fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Soyulmadan 2 dk makroya bırakamıycak mıyım ağzını burnunu kırıyim thieflerin çok sinirlendim regimi bandajımı chicken leglerimi bile çalmış kitapsız ya sana girsin o chicken legler bundan sonra misyonum thief avlamak bu lavukların bana crim olması için stealing mi kasmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 O iş üstündeyken bana crim olmasını istiyorum hide kasıp napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 başkalarını soyarken sinsi sinsi yaklaşıp suç üstü yakalıcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Sonra bi de dayak yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Magery kasmama izin verseler ağızlarını kırabilicem gerçi bugün tekini lightninge bağlamışken adam 10ar 20şer regleri aldı çantadan sonra o beni lightninge bağladı, adamın ağzına indiriyorum halberdi zırt pırt lightning atıyorum adam o esnada regimi çalıp beni kovalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bunları bırakın da, gidip bir şehir belirleyelim oylarla ele geçirelim ? haydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben de başladım dayanamayıp carp, bs açtım tavsiyelere açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ne tavsiye edelim abi, masa yap sandalye yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 her zaman dik dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 odun kes, demir topla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 verdim butun tavsiyeleri daha ne lan. pack llama al ücra daglara git,yakınında forge olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 teşekkür ederim bileğimi bükemez artık kimse o değil carp kasıyorum şimdilik, para biriksin açılırım uzak madenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar