kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sipeyskeyk said: gökalp'ten daha mal bir adam tanıdım mı diye düşünüyorum, hayır. kes lan salak
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6VAizAmLx8M
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi bu arada bu can gerçekten guild master falanmı burda adam deneyimli guild master galiba ?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 kermit said: ayrıca acolyte denen ruh hastası gerizekalı kim öne çıksın. benim de sen tanıyıp tanımadığın herkese saydırıyor musun böyle yoksa insanlarla böyle mi anlaşıyorsun?
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ruh hastası olduğun konusunda hemfikiriz o zaman sorun yok.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 gökalp saldırganlığınla şu sakin uo topiğini kirletme abi, bir kere kavga edilmedi sayfalardır geldin 2. gün gerginlik, ÇIŞARI.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ananı anlamındaki ne ayrı yazılır, bye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi bu adamı lütfen pati uo dan banleyin. Huzur kaçırıyor :(
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 evet, iflah olmaz bir ruh hastasıyım ancak bu seni ilgilendirmez. Seni ilgilendirecek olan şey insan gibi konuşmayı becerip becerememektir. Beceremiyorsan tanımadığın insanlarla iletişim kurmayı deneme.
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi bence huzuru kaçıran can kendini bi bok zannediyo ben adama laf ettiysem SANANE can ? adama ruh hastası dedim çünki gerçekten ruh hastası davranışlarda bulunuyordu oyunda sen araya girmesen bu tartışma uzamazdı senin gerzekliğinden kaynaklanıyo herşey atlamasana polismisin
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 macrodayken boks yapılan yere geldin. O sırada targetı sana alınca macro sende devam etti sende gidince seni takip ettim yaklaşık 1-2dk sonra zaten log out oldun. evet resmen ruh hastasıymışım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha yalanlara gel sadece bunu yaptı adam eet tamam sus uzatma sonra can burda prim yapmaya kasıyo aklınca.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 niye yalan söyleyeyim ahaha nasıl bir dünyadasın sen? Kimseyi tanımam etmem burada arkadaşların karşısında haklı olsam ne olur olmasa ne olur =) Tamam düzeltiyim. Takip sırasında yaklaşık 3 kere 1-2 kare önüne geçtim bazen sağdan geçtim yer yer soldan ataklar yaptım. 2-3 kez bow ve salut yaptım bi kere de kapıda falan durdum sanırım. Arkadaşım app char ne yapsın sana ahahaha
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ahah sinirlenmesene olum ayrıca gokalp agır haksız
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 tunca said: ahah sinirlenmesene olum ayrıca gokalp agır haksız can haksız ben haklıyım ben candan daha zekiyim. tartışmaya açık değil.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Scribe char ile para kazanabilen var mı? scroll başına 1gp kar edebiliyorum şimdilik =) Birde hangi scrolları yazmak gerek 50'de ?
cungu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yeni başlayan var mı oyuna ? tank mage kasacak varsa eğer veriyim şifreyi hiç uğraşmasın kasmakla, statla falan, girsin devam etsin bıraktığım yerden. aslında benimde statlar, skiller falan tam değil.
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 dusuncelihayvan said: Scribe char ile para kazanabilen var mı? scroll başına 1gp kar edebiliyorum şimdilik =) Birde hangi scrolları yazmak gerek 50'de ? Skill Spell 30-50 Copy a book with some text to a blank book 50-75 Ebolt 75-GM Flamestrike demişler t2a wikide
Öne çıkan mesajlar