Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Lancelion said: snoop hide yardırıyor eed, hourcap var galiba 3 olarak ama dibine vuruyorsunuz dexin. 91-62 oldu benim de mmh 93-65 RISE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Şu an despiseta birisi var mı çok fena sıkıştım kaçamıyorumda ölmem ama saatlerce burda kalabilirim kesebiliceğimden hızlı spawn oluyo npcler heheh üst katta soldayım nick Acadian HELP PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kurtuldum sonunda orası tamda makroya bırakmalık yer arkanada bi healer koyucan 2k bandajla sabaha kadar kasarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ve jail yersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Despiseın dışında res taşının yanında away bırakıp sigara içmeye çıktım GFist diye bi hırsız donuma kadar soymuş kalanlarıda kendi elimle verdim zahmet etmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Biktik lan senin sigrandan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Başıma ne geliyosa sigaradan geliyo zaten sw kasıcağıma irade kassam bırakıcam sigarayı hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 organize olalım artık dancın basalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 2skillim 60 oldu dexide çözdük ben de gelirim dancın mancın full plate armor bile aldım kendime aueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 60 değil de bir 80 şart. 60'la hep dayak yedim. öksüz kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kalabalık gitsek arada kaynarım ya en kötü siz döverken,sizi bandajlarım vs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 missler feci üzüyo ya gercekten. exceptional wpn da KURAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 acc falan enrden alıyoz link verin bana şimdi tek tek acc patch varmı varsa linki sonracıma ne lazım falan bi linkleyin gülümler hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ilk mesajdaki linki aç ordan patchi indir 40mb bişidi galiba.düz uonun üzerine onu yukleyip açıosun accde clientten kafana göre giriosun bide hala oynuonuz mu ben sıkıldım abi.dex mex gelmeyince daraldım bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dur birader biz geliyoz ortam şenlenecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 uff canım çekti la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Red said: ilk mesajdaki linki aç ordan patchi indir 40mb bişidi galiba.düz uonun üzerine onu yukleyip açıosun accde clientten kafana göre giriosun bide hala oynuonuz mu ben sıkıldım abi.dex mex gelmeyince daraldım bıraktım nası gelmiyo abi aynı anda başladık 225 benim statlar. dex kullanan skillerin macrosuna bırak digerlerini kitleyip geliyo gayet. snoop/hide hide/music falan. combatta da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 70 mf oldu bende 80 str 50 dex kosturuyorum ortalikta. bayaa eglenceli yalniz criminal sistemi biraz garip, criminal adama dalip sehire kacamiyosun. adam sehirin icine kadar geliyo guardlar dokunmuyo. cozemedim tam sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 eğlenceli . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 wowdan sonra ilac gibi geldi acikcasi, dexi biraz daha kasayim da sonra boyuna aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 haa çok aksiyon var emin ol. mage ler güle oynaya kesiyor bir güzel bir bok yiyemiyorsun, kaçıyorsun hide oluyorsun 2 tane işsiz mage bütün dungeona reveal atip seni buluyor, tekrar kaçmaya başlıyorsun 123123 mob olan yere dalıp ölüyorsun cesedini alamasınlar diye, adam kedine invis atip cesedin yanina kosup invis olup bir güzel lootluyo seni falan. adama vurayım desen zaten yaklaşamıyorsun. salak saçma bir dinamik yapmışlar işte, mage sen kralsın değilsen anca ettin kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 AAHAHAH ADAM DİREK RAGE YAPMIS kek is killed by a gazer kek is killed by a gazer kek is killed by a gazer kek is killed by an elder gazer kek is killed by a gazer kek is killed by a gazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi içeri kaçıp hide oldum adam eliyle koymuş gibi geldi olduğum yere reveal attı şaka gibi ya valla delircem. 3-4 k lık item gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 mh varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 başladım bende o şükrüyü çağırın bana hemen stat skill kasma işine girdik ekoyla akşama hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar