Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben bi lumberjack carpenter kasmayi dusunuyorum sirf exceptional quarter staff icin. hem bana lazim, hem satarim. herkes mf zaten. tek problem guzel bi lumberjack makrosu lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kite shield biraz getirio, ama benim fikir şu : kendin yap kendin giy. magery uğraşmıcam, hoca takılacam işte kendi zırhımı kendim yapıcam ^^. Aslında, npc fiyatının altına normal set satılabilir, sonuçta arada ciddi fark var. renkli zırh olmaması kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 limanın orda birini gördüm adı sabri atının adı sarıoğlu :) burdan birimi acaba bu arada boks falan var mı bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 o değilde 1900 kişi görmüştüm sunucuda 900'e düşmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 server first keep =P http://i52.tinypic.com/2u5eyl4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tmm değiştim, bizim sanmıştım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 gratz tl guildimi aldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 biz ekmek kardeşimle karkar verdik yarın uo ya bşalıyoz bu serverda size düşmanda oluruz dostta ona göre davarnaın nicklerimizi henüz düşünmedik bi ara bildiririz. yarın başlıyom ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 belkide craft oluruz dünya hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 AMA SENİ BULACAM OLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sizden bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 olm sen ibulucam şükrü ilk 20 günümü koyıun kesip yün toplamakla geçiricem sonra o yünleri gidip tailorda kumaş yağpıcam sonra para kasıp makas alıcam sonra o makasa tıklayıp kumaşa tıklaıp nbandaj yapıcam 1000 tane bandajım olduktan sonra sana reskill çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 agir sanayi hamlenle filan gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermit said: olm sen ibulucam şükrü ilk 20 günümü koyıun kesip yün toplamakla geçiricem sonra o yünleri gidip tailorda kumaş yağpıcam sonra para kasıp makas alıcam sonra o makasa tıklayıp kumaşa tıklaıp nbandaj yapıcam 1000 tane bandajım olduktan sonra sana reskill çekicem bandajla mı dövcen peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 aquila said: agir sanayi hamlenle filan gel. sesli dağıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 benim zmanınmda koyun keserken 1000 tane bandaj için boksa hazırlı kolarak tabi 5 dex 5 str gelirdi en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kermite gelince hoşgeldin partisi düzenleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şükrü seni bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 britteyim hacit, cok aramana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yavaş inidiryo uıuyo bekle az yarına kadar süren var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 handa sarap iciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şarabın yanına ekmek getiriyom bekle sen ekmekl beraber geliypoz olm kabusun oluruz bak adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ekmegi kurba bacagi corbaya banar yerim, gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Şükrü olm niyeti bozuk bu adamın kaç hemen kaç kaç deli bu kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şükrü reskill çekelim bunlara dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar