Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Su son screenshottaki reg listesini nasıl üst bar'a alıyoruz. Yaklaşık 7-8 yıldır UO oynamıyorum. Hangi programı kurmam lazım yardım edermisiniz, başlayım dedim heves ettim bende. İlk olarak high resolution olayı var mı ki ? Yada başka neler kurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 razor ile açıyorsun clienti, sorduğun herşeyi oradan yapabiliyorsun :D resolution, o regler, kısayollar, makrolar ve daha bir çok ek özellik. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 black staff'la box a katılan kim abi ahahaha ahahah senmişsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bakıyorum ben sürekli, madenci de makroda o toplarken boxa fln. panik yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 80 str olsa da boxa gelsem bari, jhelom dock hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 panpa kalkanın patladı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 beni öldürdü totoş :D ya sureklı dc oluorm ben nese makroya bırakıcam sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 arkadaslar su topigi ne zamandır goruyorum dayanamadım en son gireyim sunu yazayım dedim ismi cok mu aradınız saygılar kib bye optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Artist misin kardeşş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 3 saattir hide music macrosunda hic dex gelmemis, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ŞÜKRÜM BAŞLAMIŞSIN HİÇ HABERİMİZ YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 boks var mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben bırakcam birazdan sabaha kadar takılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomos Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aquila said: 3 saattir hide music macrosunda hic dex gelmemis, abv. hearding ile kas 2dkda 100lersin lol t2a'da özel şeyler var karnınızı tam doyurmayın yarım olsun işte balıkçılık yaparken ayakkabı ve şapka takın terizyken etek giyin gibi bunları okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 jhelom limana bıraktık, artık gittiği kadar. vuracak varsa gelsin hiyıl da şart ama D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hiding music mi bıraksam yoksa oraya gelip boksa mı bıraksam hmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 herding e nası bırakıcaz nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 herding sopasi lazim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 tamam sopayı biliyorum da neyi güdücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 brit swdeki stableda var hayvanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gzde macroya bırakmayın abi.cıbıl cıbıl gidin ormanda sakin bi yerde hiding kasın 10 dakkada 4-5 dex geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.paradisefounduo.com/razor.htm burda ki herding macrosunu al abi. sonra da target by type ı re-target yap yaptığında seç istediğin hayvanı yanındayken sonra başlak macroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bakalım herding yapıyorum şimdi inş bu skilleri zamanı geldiğinde düşürürken sorun yaşamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sağolasın valla güzelmiş ben de bıraktım bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar