Werb Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yanlız o orc mage ın içinde nerden baksan 100 küsur bandajım 250 gold param war söliim deli loot çekio ya da biri gelip lootladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 yalan. biri dedi keselim mi i.neyi biz de 6 kişi falandık 1 adamı keseriz diye düşündüm dalın ak dedim daldım yani. ilk fikir benden çıkmadı :D ashdasjdhasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi bi kesen adam lootladı hepinizi ya şöyle bi baktım cesetler boş hep bide ben str dex 100 lemeden cıkmam dşarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kitiara lynx kim forumdan mı? Enrique fln vardı nbl zamanında Lynx, tanışıoz mu acep didim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 adam 5 kişiyi kesti haketti bence, biz adamı kovalarken arkada serpent ile pvp yapan arkadaşlara selam ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi ben abdur ile adamı kovaliyim dedim ama slim ve rat piçlerinden öldüm lynx beinm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kim kimdi birisi şuraya özet geçebilir mi tek kalemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 reuniondaki kiti benim işte haha.enrikten lynx soyadını aldıydım sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 brit mezar yakınında lol'den adamlar var, birşey yapmıyorsunuz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 stat kasmak ne zormuş yahu unutmuşum bir hayır sever müzik aleti bağışlasın şu garibana hide ile sabahtan beri 2 dex geldi sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya ben brit de citizen olmuşum madenciyle ordan çıkıp minoc'a uye olmak istiyorum, nası yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 minoc valisi Hamdi Bey'e dilekçenizi iletiniz. En yakın zamanda ilgililer sizinle ilgilenecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi str gene bi nebze geliyoda dex beni tüketti ya hiding 0dan 13.3 oldu hala dex yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dex rezil abi str'yi armslore'la 6-7 saatte 22 gain almışım, stat cap'e takıldığımdan kalanı da gelmemiş. Bu arada madenciyle takıldım biraz para kasmak için çok çok ucuza gidiyor abi kılıçlar fln vendor'a, yani para kasamıcaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 alışıda ucuz ya zaten =) enflasyon daha vurmamış piyasayı. Bu arada, baya kalabalık olabilirsek küçük bi townun kingini patiden seçebiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ADAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 guild oluşumu var sanırım dahil olalım bizde ordan konuşursak filan daha güzel olurdu guild chat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 valla dun bana biri altın verdi, kim altın verirse onu seçerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://i1103.hizliresim.com/2011/3/1/6909.png SELAM İLK BEN GİRDİM !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 oha altin mi? acliktan agzim kokuyo ayni sekilde beni de istediginiz sehrin vatandasi yapip kendinize oy verdirtebilirsiniz makul bi ucret karsiliginda. bu arada resmen ormanin icinde kayboldum. etrafta orklar falan var hide oldum bekliyorum biraz acilsinlar da kosarak kacmaya calisayim diye. at olmayinca ormandaki random moblar bile cok korkunc oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ooh baya da kasmışın sen hee. dexin ne durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 haha hayırdır birader neden düştün içeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi kaçıyosun direk koş gitsin ya. ork dediin nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Sabahtan beri macroda dex kasıyor 53 den 57 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hahaha olm Franke asdfzxvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar