bahattin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 box tam olarak nerede acaba? britin içinde mi yoksa dışında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hacılar geldim adres verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi ikinci bankaya gidin, north a dogru bi su var onu takip edin görüceksiniz ss koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 britmezarda iskelet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Exec: Target Closest Grey Exec: Attack Last Target şunları nasıl yapcaz razorda, razora çok yabancıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hot key kısmında tuş atayım "set" demen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bende boksa geleyim dedim de bulamıyorum sizi resmen, birileri beni de alabilir mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 brit tailora gel aliyim bandajadam nik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 başlasam mı çok kararsızım :S kaç kişi var burdan oynayan? neler oynuyosunuz? neyiniz eksik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 herkeste her şey var buildi tamamlayana kadar aylar geçer çünkü =D sw heal resist tactic magery evaint archery medit parry her şey vvar bende =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Tailoringte para var diyorlar bakın. Fancy Shirt yapıp yapıp satıolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 açayım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 girmez olaydım şu topiğe :(( dl biterse geleyrüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çok fakiriz lan ağzımız kokuyor anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 alternatif dl link var mı? 90 kbps ile bitmez bu 2 saate :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 newbie gold ile train olamıyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Blessed gelio o goldlar malesef olamıyon bizde 0 dan kastık zaten gel hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oha uo oluşumuna mı giriliyor paticikte? hemen girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 dl ye başladım hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 account olayı nasıl? otomatik mi açılıyor hesaplar? birden fazla client kullanabiliyor muyuz? ilkokul bitti uo'ya devam, lise bitti hala uo, üni'de bıraktım dedim o da bitti, işe başladım. hala uo. askere giderken de makroya bırakcam bu gidişle karakterleri bi serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 abi aynı ip üzerinden 3 acc ile multi yapabiliyomuşsun. openACC mı gençler? bide, mage durumları nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 xaty söyleyelim nickini 26ee140 yapsınlar yine öyle moda giriverdim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Box yapıoz dalın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yaw ben beceremedim girmeyi mondains legacy kurcam dimi sonra bunun clientini kurcam ama başka bi klasöre kuruyo bilmemne çözemedim :S oluyo mu ml ile uo classic falan diyor ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar