Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zem zem kola türkiyede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reklamını gördüm tvde kim alır artık bilemem ama kola turka'ya büyük rakip olur heralde eheh...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 02 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki:
Ayıptır yazıktır. Ticaret için dini istismar ediyorlar.

ne? ha? allah allah bana bu bişeyi hatırlattı, size de tanıdık gelmedi mi?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Aynen öle..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Mesaj tarihi:
arap ülkelerinde inanılmaz bir satışı var coca colaya zıt bir kesime hitab etmesi vs. gibi sebeplerden ötürü de bizim ülkemizde pek iş yapacağını sanmam

şahsen bırakın cola turcayı pepsi yi bile zorla içen birisi olarak zem zem cola nın yakınından bile geçeceğimi sanmıyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
evet test ettim arkadaşlar sakın ola içmeyin kusuyodum :D[signature][hline]SlayerTR Lucas

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Mesaj tarihi:
Tek anlamiyla sacmalik hatta sacma otesi din isleri nelere karismaya basladi hey allam birakin zem zem cola kendi halinde takilsin tobe tobe hatta BÖDÖFFFF[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf

Mesaj tarihi:
+1

bide kola sux ayran için kahrolsun amerikan emperyalizmi diyip saygılar sunayım[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 02 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki:
evet test ettim arkadaşlar sakın ola içmeyin kusuyodum :D

Herkes bir kere denemek için alsa, zaten kar ederler herhalde :p
Mesaj tarihi:
4 5 dakika açık kaldı ağzım reklamı görünce olamaz diye durdum sonra çok geçmeden tekrar çıkınca reklam ikna oldum :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Mesaj tarihi:
peh zamanında zemzem rakısıda varmı babanne dedigimde bastonla kovalardı beni

kolayla başlayıp ilerleyecek galiba :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
  • Yeni Oluştur...