bega Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 reklamını gördüm tvde kim alır artık bilemem ama kola turka'ya büyük rakip olur heralde eheh...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ayıptır yazıktır. Ticaret için dini istismar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 etiketinde(şahsen görmedim) içinde zem zem suyu yoktur yazıyomuş ona koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Coca Cola rulaz [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Selamon, 02 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki: Ayıptır yazıktır. Ticaret için dini istismar ediyorlar. ne? ha? allah allah bana bu bişeyi hatırlattı, size de tanıdık gelmedi mi?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 arabistanda sanırım, coca colanın tirajını 5e katlamış, acaip satıomuş o ülkelerde...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Aynen öle..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 arap ülkelerinde inanılmaz bir satışı var coca colaya zıt bir kesime hitab etmesi vs. gibi sebeplerden ötürü de bizim ülkemizde pek iş yapacağını sanmam şahsen bırakın cola turcayı pepsi yi bile zorla içen birisi olarak zem zem cola nın yakınından bile geçeceğimi sanmıyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Olaya siyasi açıdan bakmazsanız, hepsinin Coca-Cola özentisi olduğunu göreceksinz :) Daha ötesi var mı ? En güzel bi içecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ee içinde Zem Zem yoksa kim niye alsın ki? :-)[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 evet test ettim arkadaşlar sakın ola içmeyin kusuyodum :D[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu cola film falan mıymış ne alakası var yahu vizyonla :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Tek anlamiyla sacmalik hatta sacma otesi din isleri nelere karismaya basladi hey allam birakin zem zem cola kendi halinde takilsin tobe tobe hatta BÖDÖFFFF[signature][hline]Bödöf Bödöf Bödöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Dipnot wardır aşada içmeden önce bismillah çekin diye.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 iyi guzelde kolanin vizyonla alakasi ne yahu?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 +1 bide kola sux ayran için kahrolsun amerikan emperyalizmi diyip saygılar sunayım[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Muhtemelen arkadaş konuyu zem zem kola nın reklamından esinlenerek açtı. reklamdan esinlendiği içinde vizyona açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sanerixx güzel yazmış ehe... hristiyanlar da holy cola çıkartırsa hiç şaşırmam :-P[signature][hline]imza günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya bu arada Le'Cola neci ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Arkadaşlar özelliği zem zem suyundan yapılması ...oahda[signature][hline]NoFear NoRegret alhfacair demiş ki: salla ya ben uo ya aşığım o da bana boşver karı kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Lucas1, 02 Eylül 2004 14:32 tarihinde demiş ki: evet test ettim arkadaşlar sakın ola içmeyin kusuyodum :D Herkes bir kere denemek için alsa, zaten kar ederler herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 4 5 dakika açık kaldı ağzım reklamı görünce olamaz diye durdum sonra çok geçmeden tekrar çıkınca reklam ikna oldum :)[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 çok merak ettim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 peh zamanında zemzem rakısıda varmı babanne dedigimde bastonla kovalardı beni kolayla başlayıp ilerleyecek galiba :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Şeriatla yönetilen bir ülkeden gelen kolanın adının "jesus" olmasını beklemeyin zaten. Niye bu kadar şaşırdınızki?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar