Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Theridone said: Jim_E_Rustler said: Hatuna hapı dayıyosun memeler büyüyo latex derdi de bitiyo. Düzensiz cinsel hayatın işareti condom. Hapi dayadigim hatun 6 ay sonra tiras bicagi tavsiyesi ister oldu :( Valla hatundan hatuna degisiyor, senin ki kıllanmaya yer arıyomuş. Hiç olmadı bizimkilerde. Genelde esmerlerde oluyor sanırım o kıllanma. Kürtlerle yatmayın bence, stop race mixing.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ay yine banlanıcam ben ya ahah.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sipeyskeyk said: Frostbite said: prezervatifden nefret ediyorum.. kokusu özellikle.ama kullanıyosun el mecbur.. el mecbur derken? AHAHAHAHAHHAHAAHHA
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ben kendim sahsen bizzat kurdum zaten.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Abi kıllanma kesin senden o zaman, hapa suç atmayın yüzyılın icadı hap.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 serafresh kullanıyorum. Gider borusuda yaptım dışarı atıyo
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Irkcilik diye aglaticaksin birilerini gene yapma abi :)
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi kıllanma kesin senden o zaman, hapa suç atmayın yüzyılın icadı hap. ya bırak. benlen ne alakası var. erken erken boşalıyosunuz ondan sonra DOĞOM KONTOROL HOPO ÇOK GÖZÖL
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Tam tersi, prezo hissi öldürüyo azıcık daha geç boşalıyorsunuz diye gaza geliyorsunuz, et ete degince şampanyanız erken patlıyor amatörlüğünüzden. prezo internet cafe turnuvası, hap MLG finals.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 6 ayda bir sevişirsen tabi erken patlar şampanya. ama prezo hakkındaki görüşlerine de imzamı atarım. hem banane lan, ne içiyorsa içsinler, döşü kıllı olmasın yeter.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 en güzel doğum kontrolü nefes kontrolüdür. nefsini kontrol edebilen erkek boşalmasınıda istediği an'a göre ayarlayabilir. tamam spiritüel konular çekmiyor olabilir bir çok kişiyi ama bu nefes ile ilgili söylediğim şeyi yabana atmayın.
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi saçmaladın az önce. genç insanlarız sıvı alışverişi boşalmadan da oluyor.
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 go for vazektomi. tabi bu da 30+ yaş için geçerli. ya da ben zaten clubber olucam çocuk aile benim kitabımda yok derseniz o da şart değil.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Noyzura said: en güzel doğum kontrolü nefes kontrolüdür. nefsini kontrol edebilen erkek boşalmasınıda istediği an'a göre ayarlayabilir. tamam spiritüel konular çekmiyor olabilir bir çok kişiyi ama bu nefes ile ilgili söylediğim şeyi yabana atmayın. abi cinsel sağlık ansiklopedisi falan okumanı tavsiye ederim ben ilk okuldayken okumuştum ama okumanın yaşı yok. asıl boşalmadan önce de sen fark etmeden ve tamamen refleksif olarak az miktarda boşalma oluyor (teknik adını bilmiyorum belki preejaculationdur ingilizcesi). aman ondan bişey olmaz diyeceksin ama bu sebeple kürtaja giden çok. hayır çok seks yapan bi adama da benziyorsun hep hayatını böyle geçirdiysen baya şanslısın ama bir gün başına patlayabilir.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 pull out'u savunanlar mı var hala :D :D
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ya benim asıl takma sebebim başka, hep elime yüzüme bulaştırıyorum ondan. hijyen takıntısı var bende
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 biraz gülün sonra unutun üstteki postu
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bir de acemi birliğinde verdikleri namaz hocasında bile geçerli doğum kontrol yöntemi olarak geçiyodu. milletin bi suçu yok sdf.
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ya o duygu çok berbat bişey hatta dünyanın en iğrenç duygusu, herseferinde prezervatifsiz yapmıcam diyom ve yapıyom sonra içim içimi yiyo acaba hamile mi degil mi sorsamıyosun da kıza, buzamana kadar olmadı şimdi de olmaz ama ya şimdi hamileyse ? hamile degilse ulan acaba kısır mıyım diyorum kendi kendime, hamile olmasındansa kısır olmam daha iyi diyorum sonra saçmalama falan diyorum kendi kendimi loop'a sokuyorum gibi düşünceler her ay tekrarlanıyo beynimde çok kötü durumdayım çok..
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 nuvaring diye birşeyde cıkmış. gecen senekı buddy nın tekı kullanıyordu
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 burada hiç spiral denmemiş sanırım, üzücü.
Öne çıkan mesajlar