kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gömlek ütülemedeki püf nokta nedir. bi tarafı tüleyip diğer tarafa çevirince illaki bi buruşukluk kalıyo üst üste gelen yerler oluyo falan. bunun için bi püf noktası varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 .(püf noktası bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 düğmelerin olduğu yerleri düzgün ütülemek için saç düzleştiricileri öneriyorlar. mis gibi yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 e yakmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 once kolları utulucen abi arka taraf genis nasilsa ohhh miss diye baslarsan 10dk da anca biter bir gomlek ki 100% pamuk degilse o kadar surmez bir gomlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 SeaGle said: kadın. Hah ha. Kesin çözüm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 saç düzleştiricisiyle tost yapmaya çalışan erkek tanıyorum ben bir taraftan başlayıp ütü masasına yerleştire yerleştire kaydıra kaydıra aşşaa sarkıtarak ütüle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sprey kola var işte starch işte. spreyleyin -ben hiç anlamam ütülemekten- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 saç düzleştiricisinin saça değdiği an çıkan duman benim canımı yakıyor ya. insan güzelleşecem diye saçını yakar mı allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 cok guzel kafa utulerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Önce yaka ve kollar ütülenir. Sonra gömleğin ön tarafının sağ ya da sol kısmı ütü masasının ucundan geçirilir. (böylece altına gömleğin arka tarafı gelmemiş oluyor.) Sonra aynı şekilde arka kısmı altına yine gömleğin ön kısmı gelmeyecek şekilde ütülenir. En son da kalan ön taraf bu şekilde ütülendiğinde buruşuksuz gömleğe kavuşulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 evet 1 adet kadın.ama öyle bildiğin kadın değil hamarat kadın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ha ütü masam yok lan alıcam bi ara ama vaktim olmuyo galiba. ütü masasız nasıl olur soru dğeişsin o zaman komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Al al rahat olur. O vakte kadar da ön taraflarını kollarını falan normal ütüle. Arkasını da yastığın üzerine koyup ütüle. (gömleğin arkası kadar büyüklükte olması idealdir) Dikkatli olursan daha iyi sonuç elde edebilirsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ütü masası al o kadar işin var para kazanıyosun, cimriliğin lüzumu yok kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yavuz topicleri benim açtığımı görünce aha banladım seni gökalp bu kadar fazla topic kesin trollüyosun dedinmi demedinmi ? bana delikanlı gibi söyle. ama girip gördüğün manzara çok farklıydı itiraf et dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi an "oo garbıca topic atıcam" diye düşündüm doğrusu ama çok fena faka bastım gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ütü yapmak kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bella = herşeyi bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://28.media.tumblr.com/tumblr_lgrcx8CGcG1qfkddto1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 SeaGle said: kadın. Bella said: ütü yapmak kolay. ekleyecek birşey yok sanırım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Balık tutmayı öğrenmeyi boşver öyleyse. Balık almaya devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Delicatessen said: Balık tutmayı öğrenmeyi boşver öyleyse. Balık almaya devam et :) balık alabilecek parayı kazandığım sürece sıkıntı yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar