roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hayatımda okuduğum en enteresan araştırmalardan biri. İstatistik bu mudur diyor, linki paylaşıyorum, okuyun diyorum :) http://blog.okcupid.com/index.php/the-best-questions-for-first-dates/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ingilizceden anlasamda şöyle uzun ingilizce makaleleri okumaktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şair burda ingilizce biliyorum demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 you sex me ? falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 evet anca o kadar biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 O zaman şöyle diyeyim. İstatistiki şeylere göre buluşmada "biranın tadını beğendin mi" sorusuna olumlu cevap veren insanlar, ilk buluşmada yatmaya meyillidir gibi enteresan çıkarımlar var yazıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 konuyla ilgili demiştim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Seksli bir konu yani. İşin ucunda sevişmek var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 burası türkiye kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "roket adam" said: O zaman şöyle diyeyim. İstatistiki şeylere göre buluşmada "biranın tadını beğendin mi" sorusuna olumlu cevap veren insanlar, ilk buluşmada yatmaya meyillidir gibi enteresan çıkarımlar var yazıda. hemen okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 geyik di mi bu blog yoksa vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "Şu zamanlarda bir nükleer savaş heyecan verici olmaz mıydı?" sorusuna evet cevabını veriyorsa ilk defa çıktığımız kiş, %83 ihtimalle o gece yatmaya meyilli gibi çıkarımlar var ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kardeş türkiye burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 predictive question of first-date sex Q: In a certain light, wouldn't nuclear war be exciting? 'yes'⇒83% Q: Assuming you were in the position to do so, would you launch nuclear weapons under any circumstances? 'yes'⇒82% Q: Could you imagine yourself killing someone? 'yes'⇒82% bu nasıl bir tarz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 doğru abi billah doğru takıldığım biri vardı zamanında en büyük hayali dünyayı yok olurken görmekti böyle nükleer savaşlar, meteorlardan falan bahseder dururdu. yosmanın tekiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 said: Q: In a certain light, wouldn't nuclear war be exciting? 'yes'⇒83% FALLOUT SEVENLER ÇOK SEBÜŞÜYO!!!! eee.. hmm..darn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Abi çok iyi araştırmalar var ya ahahaha, uzun zamandır bu kadar salak şeyler okumadım. İşin kötü yanı, bunlar Okcupid denen o arkadaşlık sitesindeki 500 bin küsür kişinin verileri ve bilgileri derlenerek ve işlenerek yapılmış araştırmalar. Şöyle bişi var yani: http://cdn.okcimg.com/blog/camera/SexAndSmartPhones.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 i phone u olan hiç bir kadını seks yaparken görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://cdn.okcimg.com/blog/camera/SexAndSmartPhonesByAge.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 said: predictive question of first-date sex Q: In a certain light, wouldn't nuclear war be exciting? 'yes'⇒83% http://www.kuma.com.mx/gallery/Hokuto_no_ken/imagenes/slides/HNK_kenshiro.jpg FUCK YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Q: Assuming you were in the position to do so, would you launch nuclear weapons under any circumstances? 'yes'⇒82% http://cdn.myanimelist.net/images/characters/8/43804.jpg HEL YEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar