capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Az biraz sapıtmışım da idare ediverin... ders çıkarılacak sözler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Cinsiyetle alakası yok duygusal yapıyla alakalı. Ayrıca vefalı olmanında kötü tarafalrı olmuyor değil. Vefasız olanda allahından buluyor zaten :D Bekle ki bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sattınız mı satmadınız mı lan açık konuşun. satıyolar filan diye ortaya konşmayın. ERKEK OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 capul said: Tamamen yapmacık tavırlar ve kıyasıya rekabet üzerine kurulmuştur arkadaşlık ilişkileri. Fırsat buldukları anda birbirlerinin arkasından konuşurlar. Birbirlerinden nefret ettikleri halde yıllarca dostluk oyunu oynarlar. bence sen kız arkadaş çevreni değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben geçen gittim değiştirmeye kullanıcı hatası dediler değiştirmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fede kız olsam sana verirdim o kadar merhamet ve şevkat besliyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 fede kiz olsan sana giderdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 saolun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kızların memeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bella said: capul said: Tamamen yapmacık tavırlar ve kıyasıya rekabet üzerine kurulmuştur arkadaşlık ilişkileri. Fırsat buldukları anda birbirlerinin arkasından konuşurlar. Birbirlerinden nefret ettikleri halde yıllarca dostluk oyunu oynarlar. bence sen kız arkadaş çevreni değiştir. Hayatım boyunca gördüklerimin ortalaması bunlar maalesef.. Kendi arkadaşlarına bu kadar kolay ihanet edebilen, üzerlerinde bu kadar entrika çevirebilen ve aynı zamanda bu kadar da sinsi olabilen bir cins daha görmedim.. Hep derim dişi tanıdıklarıma, arkadaşın kız ise ona güvenme diye.. Kızların bir de erkeklerle olan ilişkileri var daha da beter..o da başka bir topice işallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 baska ne cinsler gordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 SoulCube said: erkekler. kadın erkeği sevdimi, onun herşeyi erkeğidir. erkek kadını sevdi mi, kendisine artı katmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen yanlış insanlar seçiyorsun demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 gay,travesti,lez..vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Capul çook haklı yalnız. Bin tane kız tanıdıysam 990'ı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 1000 düzgün kıza ulaşmak istiyorsan 100000tanesi ile tanışman lazım demek ki.. Ne duruyorsunuz!! facebooktan ekleyin işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aquila said: baska ne cinsler gordun? Bi de sen varsın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dasaaa said: kızların memeleri var Zaten ondan dolayı overratedlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Facebook'ta o şans heralde 1000000'da 1 falandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 capul said: aquila said: baska ne cinsler gordun? Bi de sen varsın işte.. beni gormedin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 seni görmek demeke senin resmine bakmak değil akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 beni uzaktan sevmek, asklarin en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 akilanın varlığını bilmek dahi bizim bu dünya üzerindeki zavallı yerimizi sorgulatıyor ve değersiz hayatlarımızı daha bi değersiz kılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar