Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lan kızlar daha bağlı deli misiniz arkadaşsız kız görmedim ömrümde.öyle az asosyal 1-2 arkadaşı olan da görmedim.öyle küçük sırlar tadında hayat yaşamıyolarsa erkek arkadaş dışında ara bozulma sebebi de görmedim. keşke kız olsaydım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya sadece kız kıza arkadaşlıkta değil kızla erkek arasında olan arakdaşlıktada varmıdır bunlar peki ? yani bi kız gidip niye erkeği kıskanır ? senin benden 20 cm fazlalığın var diye kıskanacak hali yok heralde. kız erkeği kıskanıyosa arkadaşlık olayında neden yapar ? hatta neden erkeğe karşı egosunu tatmin etmek ister. varsa tabi böyle şeyler. hepsi hayalimde gerçekleşiyor şu anda. bözümün önünde zehra ve bora'nın 14 gün süren arkadaşlığını canlandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 cerebralis said: gayler cevabım kabul edilmiyosa erkekler diycem sonradan düşündüm ediyorum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kadınlar ne kadar samimi olursa olsun ne kadar bağlı olursa olsun, bu sadece görüntüde böyle oluyor. hiçbir zaman tam olarak dost arkadaş vs olamıyorlar. en fazla 1-2 kişiyle bu tat yakalanabiliyor. geri kalan hepsi cırt oluyor. yakın arkadaşım ya da arkadaşım dedikleri insanın arkasından çevirdikleri dedikodunuun haddi hesabı olmuyor. erkeklerde pek görmedim böyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Tyrannus said: lan kızlar daha bağlı deli misiniz arkadaşsız kız görmedim ömrümde.öyle az asosyal 1-2 arkadaşı olan da görmedim.öyle küçük sırlar tadında hayat yaşamıyolarsa erkek arkadaş dışında ara bozulma sebebi de görmedim. keşke kız olsaydım lan bak hakketen asosyal kiz bende gormedim hic, asosyal erkek cok ama bkz bendeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ezel'e tamamen katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkek arkadasiyla buluscak diye kız arkadaslarini satan kız var mi bilmiyorum ama kızla buluscam yeaa ne halı sahası/icmesi diyen erkek bir haylidir yalan mı ha yalan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 karakter meselesi, erkeklik kızlık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 asosyal kız var ya bayaa. neden olmasın. hatta kızlar asosyalliğe daha eğilimli zira fiziksel görünüş bakımından çok fazla değişken var. sivilcesi çıktı diye ağlayıp bi gün okula gelmeyen arkadaşlarım var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Tyrannus said: lan kızlar daha bağlı deli misiniz arkadaşsız kız görmedim ömrümde.öyle az asosyal 1-2 arkadaşı olan da görmedim.öyle küçük sırlar tadında hayat yaşamıyolarsa erkek arkadaş dışında ara bozulma sebebi de görmedim. keşke kız olsaydım lan Ya taylan sacmalama yuru git surdan. Asosyallikle ne alakasi var arkadaslara bagli olmanin? Hatta cok fazla arkadaslari olmasi baglilikla ters orantili bile olabilir. Erkekler arkadas konusunda cok daha samimi oluyorlar. Kolay kolay satmiyorlar, arkadan konusmuyorlar vs. Kizlar ise bu konuda bildigin acik buldu mu affetmiyorlar. En basitinden kac tane erkek duydun ki arkadasinin kiz arkadasini calmis? Bir de kac tane kizin, arkadasinin erkek arkadasini bastan cikardigini dusun. Kizlar cok daha iki yuzlu bu konuda. Erkekler rahat ve durust. Sebebi de X'in homolog olmayan kismi olabilir. Bilmiyorum. Ardeth nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pascalnouman said: erkek arkadasiyla buluscak diye kız arkadaslarini satan kız var mi bilmiyorum ama kızla buluscam yeaa ne halı sahası/icmesi diyen erkek bir haylidir yalan mı ha yalan mı kız arkadaşımla buluşcam ben diyen bir erkeğe kimsenin kızdığını görmedim ben bugüne kadar sdf yani böyle bir tepki için cidden 7X24 kızın esiri olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 asosyal kız var baya ama toplum çirkin kızları insandan saymadığından dolayı kayıtlara geçmiyor. demek istenen şey de asosyal güzel kız yok aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben tanıyorum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkekler için karakter değişkenlik gösteriyor,doğrudur. yani biliyorum bi sürü gelip yüzüne gülüp arkandan tonla laf söyleyen herifler. fakat kadınlarda bu iş hep böyle ilerliyor. canım cicim vs ama asla canı cicisi olamıyorsun yani. tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Deacon said: Erkekler arkadas konusunda cok daha samimi oluyorlar. Kolay kolay satmiyorlar, arkadan konusmuyorlar vs. Kizlar ise bu konuda bildigin acik buldu mu affetmiyorlar. erkekler de affetmiyor.true story.af yok hocam sene 2011 dünya kurtlar sofrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kızla buluscam demesinde sorun yok tabi de onceden yapilan plana son anda satis koymasi burda sıkıntı yaratan ki dedigin gibi tumden dizginleri vermis elemanlara ben sıkortil diyorum zaten onlarla da irtibati mumkun oldugunca az tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Tyrannus said: Deacon said: Erkekler arkadas konusunda cok daha samimi oluyorlar. Kolay kolay satmiyorlar, arkadan konusmuyorlar vs. Kizlar ise bu konuda bildigin acik buldu mu affetmiyorlar. erkekler de affetmiyor.true story.af yok hocam sene 2011 dünya kurtlar sofrası Sen yanlis adamlarla arkadas olmussun........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 satan erkek var satmayan erkek var.satan kadın var satmayan kadın yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 balon said: karakter meselesi, erkeklik kızlık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkekler kısa süreli satar, kızlar uzun sureli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 o kadar sosyalleştim falan, hala daha kimin eli kimin cebinde takip edemiyorum, o yüzden bu topici pas geçeceğim güzel kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 erkeği kızı yok bunun. her cinsde de vardır, verdiğin değere bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi de kızlar da saks erkekler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 mi ve mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kişilik gelişimi sosyokültürel yapıdan tut da aile yapısı ve şahsi tecrübelere kadar birçok etkene bağlıdır.Cinsiyetle ilgili genelleme ancak toplumsal bazda kadın erkeğe tabi tutulan muamele ve bunun kişilik üzerindeki etkisi konusunda yapabiliriz.Burdan baktığımızda popüler kültür kadınların egosunu büyütmeye çok elverişlidir bu yüzden de kadınlar daha çekemez,dedikoducu..vs gibi çıkarımlar yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar