Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklermi kızlarmı?

kermit

Öne çıkan mesajlar

ya sadece kız kıza arkadaşlıkta değil
kızla erkek arasında olan arakdaşlıktada varmıdır bunlar peki ?
yani bi kız gidip niye erkeği kıskanır ?
senin benden 20 cm fazlalığın var diye kıskanacak hali yok heralde. kız erkeği kıskanıyosa arkadaşlık olayında neden yapar ?
hatta neden erkeğe karşı egosunu tatmin etmek ister. varsa tabi böyle şeyler. hepsi hayalimde gerçekleşiyor şu anda.
bözümün önünde zehra ve bora'nın 14 gün süren arkadaşlığını canlandırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kadınlar ne kadar samimi olursa olsun ne kadar bağlı olursa olsun, bu sadece görüntüde böyle oluyor.
hiçbir zaman tam olarak dost arkadaş vs olamıyorlar.
en fazla 1-2 kişiyle bu tat yakalanabiliyor.
geri kalan hepsi cırt oluyor.
yakın arkadaşım ya da arkadaşım dedikleri insanın arkasından çevirdikleri dedikodunuun haddi hesabı olmuyor.
erkeklerde pek görmedim böyle bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

lan kızlar daha bağlı deli misiniz

arkadaşsız kız görmedim ömrümde.öyle az asosyal 1-2 arkadaşı olan da görmedim.öyle küçük sırlar tadında hayat yaşamıyolarsa erkek arkadaş dışında ara bozulma sebebi de görmedim.

keşke kız olsaydım lan

bak hakketen asosyal kiz bende gormedim hic, asosyal erkek cok ama
bkz bendeniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

lan kızlar daha bağlı deli misiniz

arkadaşsız kız görmedim ömrümde.öyle az asosyal 1-2 arkadaşı olan da görmedim.öyle küçük sırlar tadında hayat yaşamıyolarsa erkek arkadaş dışında ara bozulma sebebi de görmedim.

keşke kız olsaydım lan

Ya taylan sacmalama yuru git surdan. Asosyallikle ne alakasi var arkadaslara bagli olmanin?

Hatta cok fazla arkadaslari olmasi baglilikla ters orantili bile olabilir. Erkekler arkadas konusunda cok daha samimi oluyorlar. Kolay kolay satmiyorlar, arkadan konusmuyorlar vs. Kizlar ise bu konuda bildigin acik buldu mu affetmiyorlar.

En basitinden kac tane erkek duydun ki arkadasinin kiz arkadasini calmis? Bir de kac tane kizin, arkadasinin erkek arkadasini bastan cikardigini dusun. Kizlar cok daha iki yuzlu bu konuda. Erkekler rahat ve durust.

Sebebi de X'in homolog olmayan kismi olabilir. Bilmiyorum. Ardeth nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

erkek arkadasiyla buluscak diye kız arkadaslarini satan kız var mi bilmiyorum ama kızla buluscam yeaa ne halı sahası/icmesi diyen erkek bir haylidir yalan mı ha yalan mı

kız arkadaşımla buluşcam ben diyen bir erkeğe kimsenin kızdığını görmedim ben bugüne kadar sdf yani böyle bir tepki için cidden 7X24 kızın esiri olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

Deacon said:

Erkekler arkadas konusunda cok daha samimi oluyorlar. Kolay kolay satmiyorlar, arkadan konusmuyorlar vs. Kizlar ise bu konuda bildigin acik buldu mu affetmiyorlar.

erkekler de affetmiyor.true story.af yok hocam sene 2011 dünya kurtlar sofrası

Sen yanlis adamlarla arkadas olmussun........
Sosyal ağlarda paylaş

Kişilik gelişimi sosyokültürel yapıdan tut da aile yapısı ve şahsi tecrübelere kadar birçok etkene bağlıdır.Cinsiyetle ilgili genelleme ancak toplumsal bazda kadın erkeğe tabi tutulan muamele ve bunun kişilik üzerindeki etkisi konusunda yapabiliriz.Burdan baktığımızda popüler kültür kadınların egosunu büyütmeye çok elverişlidir bu yüzden de kadınlar daha çekemez,dedikoducu..vs gibi çıkarımlar yapabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...