ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://webtv.hurriyet.com.tr/1/14061/0/1/cocuklarin-soke-eden-goruntusu.aspx ABİ AHAHAHAH adana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adana ile ne alakası var dünyanın her yerinde her şehrinde her bucaginda olabilecek bi durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adana çok acayip bir memleket abi, bir adana, iki bursa.. çocuga daha bebekken nerdeyse küfür ettirip bira içiriyorlar daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hadi ya? çok acayipmiş hakikaten adana. bursa'nın neyi var? onu da çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Öküz ebeveynler. Çocuk tutturmuştur istemiştir diye tattırırsın aklı başına gelsin bir daha istemesin falan diye bunlar resmen içki alemine sokmuşlar 2 bebeyi yazık günah valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 @fistan bi şey yok süper şehirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahahahha komik degil ama gulemedende duramadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tamam içirdin eyi bok yedinde ne diye internette yayınlarsın ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ana yüreği işte biraları da eşit paylaştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Fistan said: hadi ya? çok acayipmiş hakikaten adana. bursa'nın neyi var? onu da çok merak ettim Fistancım teşekkür ediyorum, ben devralıyorum burdan. Neyi var Bursa'nın? domat demiyoruz bişey yapmıyoruz, neyi var? Nohuta nohut, leblebiye leblebi diyoruz. Neyi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 "neyi var bursa'nın ?" diye sormak çok talihsiz olmuş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 la düdük, biz domat diyoruz ama bursa çocuğu gibi her yerde yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şişe efes içirselerdi bari teneke bira ne ulan yazık çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ASDJAHDA SARHOŞ OLMUŞ BABASINA ATARLANIYO ABI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ortam çok leş, o çocukların başına başka türlü işler bile gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 7thBreath said: "neyi var bursa'nın ?" diye sormak çok talihsiz olmuş ahahah. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 adana kadar enteresan bir şehir yok.Sokakğın ortasında yatağı çekmiş çizgili pijamasıyla maç izleyip çay içerek park yerini işgal eden ve birşey dediğinde de seninle kavga eden insanlar görebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bursa baya iyi bir yer yalnız. Denizin ormanın ve dağın kesiştiği bir yerde oturuyorum ötesi yok. Adana ilginçtir ama 6 ay falan yaşamıştım orda modern teksas gibi bi yer sfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 taksas sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bursa çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ee ne var bunda? genel türk aile yapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Maddi olarak çöpsen bursa çöp, baya kötü yerleri var, yok paran varsa gayet güzel bir yer. Gece hayatından bahsetmiyorum tabii sosyokültürel seviye bıdıbıdı falan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 insanı da çöp, ne kadar parası olduğu pek bir şey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar