senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yapmicaktik olm seytana uyduk bi an sdffsd ben guzel bi savunma hazirlayayim kendime netherlandce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen daha yeni mi hazırlıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bone'un dediğini demeye gelmiştim bildiğin dolandırıcılık yapılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 senko said: yapmicaktik olm seytana uyduk bi an sdffsd ben guzel bi savunma hazirlayayim kendime netherlandce abi zaten kötü oldum arada girme şöyle ya ahah ama harbi yapmicaktık, ne güzel uyuyacaktım ben zibidinin biri ekşiye yazmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Laorx said: linux'de oynanmıyomu bu ne ya, neyse dursun. sleep'e alım oyunu. SCII denemedim hiç ama wow oynarsın düşük fps ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pending olan sadece payment bu arada yani 3-6 aylik sub olayi.. acc'in kendisi direk aktif oluyor.. para gelmezse en kötü 6 aylik ödemeler fln iptal olur acc'lar kalir gibi gelio suan bana.. eve gelmesnlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 başıma ne geldiyse house md yüzünden geldi. uyuyacaktım bende :/ hugh lauriye desinler o bağa iletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hapsi o ulkede yatiyim bare bi yurtdisi gormus oluruz millete hollanda ya gittim diye anlatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ban dışında birşey yapabilceklerini sanmıyorum, banlasınlar. no prob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 suan uyuyanlar ya cok buyuk sey kacırıyolar.. yada cok büyük seyden yırttılar :D bide hollanda'da su olayi yapanlari koymaya yetcek hapis yoktr bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Neyse ne arkadaşlar! Sonuç olarak burada hepimiz suç ortağıyız. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Destek alın birbirinizden. Kol kola girin sımsıkı tutunun birbirinize birlikte yürüyelim. (yanlış anlaşılmasın hapisanede volta atmaktan basediyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kogusta birbirimizi yazalim da ayni kogusa duselim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi ne var en fazla accountları satsam yarısı çıkar 200 dolarınıda ben verrim kapanır aman 2 account yaptım sonuçta sc2 cata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 lan party yaparsınız tüm gün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben smdi wow*cata + sc2 aldim sonra dusundum wow'un yanma ihtimali varda sc2 ninki daha az gibi geldi ayri bir sc2 mi alsam dedim.. sonra euro fiyatina baktim :D dedim yeternce girdi bokunu cikartmayalm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben korktum yorganı çekip uyucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olm avukat masraflari nolcak, onlari da bize odetcekler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: ben smdi wow*cata + sc2 aldim sonra dusundum wow'un yanma ihtimali varda sc2 ninki daha az gibi geldi ayri bir sc2 mi alsam dedim.. sonra euro fiyatina baktim :D dedim yeternce girdi bokunu cikartmayalm :p aynını yaptım bende. sonra aman yanmaz deyip o sc2nin yanınada wow aldım 2 tane oldu aynı accounttan.. aslında sc2 yanmaz, yeni bir acc açı... oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 senko said: olm avukat masraflari nolcak, onlari da bize odetcekler :/ toplu avukat hedesi istiyoruz biz deriz. aynı savunmayı fotokopi çektirip veririz öğrenciyim abi ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 beyler ben us'den aldım, fbi kapıma gelebilir. allahuekber die saldırıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Meov said: senko said: olm avukat masraflari nolcak, onlari da bize odetcekler :/ toplu avukat hedesi istiyoruz biz deriz. aynı savunmayı fotokopi çektirip veririz öğrenciyim abi ben :P hahahah bide sc2 alaym dimi 1 tane daha yanmaz o ya gaz ver biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Eha walla tahsilat isi zor yane geresiz. Mass ban wave daha mumkun ve heyecan verici. Roll back olur mu aceba o guzel bi soru ahaha. Beta gibi serverlari 2 gun geriye aldik demeleri felan. Ha bu arada cozum bulamazlarsa accler acik kalirsa tukurudugumu yalarsam yane onada cok gulerim. Millet 15 er tane sc aldi bi tanede bana verirsiniz artik ahahah, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 said: We would like to kindly inform you that we have blocked the AIB payment system; due to excess of daily transaction limit. The activation-without-confirmation transactions are being investigated. It is the failure of the AIB system, not Blizzard's. Malicious fraud acts will be punished; the fraud accounts will be permanently banned and the accounts had been logged on the same ip will be investigated also. If it's determined that the fraud accounts had been created by an real account owner; Blizzard will not hesitate to use the right to ban the main and other accounts of the owner permanently. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar