senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 locked olmus oyunlar neyse guzel bir macera idi, geyikleri yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 EA indirim koduyla pasa pasa yemişti kazığı, koticik'te o yürek de yok. :p gidip bedava sc4 indireyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 d4 de indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 her sc'yi çakma wh40k sanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 azmoya sc3 giftle bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sc3'u su an oynuyorum zaten, zerg guclu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 BonePART said: applev0dka said: arkadasin antalyadaki fake acc'i ile calestial steed (her ne haltsa) alip.. benm hesaba gift yaptık :p (istanbuldaym bnde) adamlar petimi almaya kalkarsa elimde gift maili var.. her türlü win win yani super fikir tabe hediyenin calinti olmasi sirf hediye oldugu icin geri alinamaycagi anlamina geliyo hirsizlar hic dusunmemisti bunu 3-4 sene önce aldığım bi hukuk dersinden hatırladığım kadarıyla: Birisi bir malı çalıyor, sonra başka birisine satıyor. Bu durumda çalana ceza bilmeden alana bir şey yapılmıyor gibi bir durum vardı. Tam hatırlamasam da yırtabilir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi item silinecek zaten. accounta bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 son durum nedir sc accountlarında falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 valla ben oluyo mu diye denedim de, oyun indirmeye kasmadım hic. d2 downloader var masaustunde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kotick kapı kapı dolaşıyomuş ''whers my money!'' diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu gift mountlar falan duruyormuş sanırım da diğer hesaplar locked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sc2'yi dondurup öbür oyunları sildiler, hesapta birşey yok. numaralar mail'de duruyor ama, single'da çalışır herhalde. http://4.p.s.mfcdn.net/store/manga/7728/01-001.0/compressed/ewashizu_v01_c01.washizu_v01_033.jpg bobby washizu strikes back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 babi yar eder mi ulan size oyunları sc2 hariç her oyun benim hesapta vardı zaten o yüzden kasmadım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paticik hırsız kaynıyomuş ya bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bunların çoğuda korsana karşıyım diyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 konu kotick gibi bi ahlaksız olunca korsan falan dinlemiyor kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kotick hic yorum yapmıs mı bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 konuşmamış silmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Trade chatte gördüğüm kadarıyla otomatik ödemesi olan birkaç kişiden aldıkları petler tahsil edilmiş :D Arkadaşım olmadıkları için sözlerine tam anlamıyla güvenmeden önce buradan sormak istedim ne oldu bizim dolandırıcılara sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Oyunlar kapatıldı orasını aktarmışsınız peki ya diğer aldıklarınız ? Aldılar mı parayı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 benim mail blocklanmış ya, sizde var mı böyle bir olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oha maili nasıl bloklatmışlar ya, koticki fazla hafife aldık damn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 HAHAHA bütün accountlariniz gidicek. Artisler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 reyisle şaka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 anlamadım şifremi değiştirdim gene giremedim, spam mail yüzünden blocklanmış olabilir yazıyordu şimdi diğer mail'e aktivasyon kodu atıp geri aldım ama spam mail yok ortada. Asıl mail'i öğrenmek için yapılan bir olaysa gg. Zannetmiyorum o kadar uğraşıcaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar