Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLIZZORT LOLOLOLOL (neden serverlar down)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

applev0dka said:

arkadasin antalyadaki fake acc'i ile calestial steed (her ne haltsa) alip.. benm hesaba gift yaptık :p (istanbuldaym bnde)
adamlar petimi almaya kalkarsa elimde gift maili var.. her türlü win win yani

super fikir
tabe hediyenin calinti olmasi sirf hediye oldugu icin geri alinamaycagi anlamina geliyo
hirsizlar hic dusunmemisti bunu

3-4 sene önce aldığım bi hukuk dersinden hatırladığım kadarıyla: Birisi bir malı çalıyor, sonra başka birisine satıyor. Bu durumda çalana ceza bilmeden alana bir şey yapılmıyor gibi bir durum vardı. Tam hatırlamasam da yırtabilir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Trade chatte gördüğüm kadarıyla otomatik ödemesi olan birkaç kişiden aldıkları petler tahsil edilmiş :D

Arkadaşım olmadıkları için sözlerine tam anlamıyla güvenmeden önce buradan sormak istedim ne oldu bizim dolandırıcılara sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Oyunlar kapatıldı orasını aktarmışsınız peki ya diğer aldıklarınız ? Aldılar mı parayı ? :D
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım şifremi değiştirdim gene giremedim, spam mail yüzünden blocklanmış olabilir yazıyordu şimdi diğer mail'e aktivasyon kodu atıp geri aldım ama spam mail yok ortada. Asıl mail'i öğrenmek için yapılan bir olaysa gg. Zannetmiyorum o kadar uğraşıcaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...