synthesizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi giderken guzel gozukuyodur belki ama dururken pek degil uzaktan :( ipince pek olmamış aradaki parlaklar. hepsi fume veya siyah olsa daha oturaklı durucakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 matama said: Prozzak daha oncede yazdim, kiz arkadasim alsa bir dakika durmam portakalinida surerim. portakalını 1 sene sürdüm. bi kere ana caddelerden birinde 2 tane elemanın "tam kız arabası ag" dediklerini duymuştum. küfür edip kaçtım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 taz said: matama said: Prozzak daha oncede yazdim, kiz arkadasim alsa bir dakika durmam portakalinida surerim. portakalını 1 sene sürdüm. bi kere ana caddelerden birinde 2 tane elemanın "tam kız arabası ag" dediklerini duymuştum. küfür edip kaçtım. :) :D Iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 sadece 12 litre http://www.youtube.com/watch?v=xEE58gZZqC8&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Selam, Ben o rakamı emektar A4'üm ile yakalıyordum :P Yuhh demek istiyorum ama lab koşulları harici nasıl olur o değer diye de düşünmeden duramıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 c coupe geri mi dondu yani $imdi.. bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 çok cici olmuş bence. c sedan 50k euro, e coupe 80k euro ise bu da herlade 60-65k euro olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 bende arkaya yanlışlıkla c yazmışlar cldir o dicektim ahaha mercedeste audi yolunda gidiyor sanki neyse yeni cls ve gelicek olan slk güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 55k euro olucak bence baslangic fiyati. donanimli hali 65 k olur iste full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar