prozzak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Esh said: ararken bunu da buldum, guzel yaki$mi$. Bu standart wrc jantıdır. Senin oz racing e benziyor. Turbo fan ların carbon black leri süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 of jantlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 füme coopers e beyaz standart jant kadar güzeli yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selam, prozzak senin kombinasyon güzelmiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 paramecium said: Selam, prozzak senin kombinasyon güzelmiş. Saygılar. Eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 en güzeli benimki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Hakkaten çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yenerk85 said: en güzeli benimki :) Bu alfa başka bir şey cnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Dar gözlü jantlardan nefret ediyorum. Temizlemek aşırı zor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 paramecium said: Selam, Dar gözlü jantlardan nefret ediyorum. Temizlemek aşırı zor :D Saygılar. Ben 4 ayda max 2 bilemedin 3 defa araba yıkattım. Onu temizleyen düşünsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Küçük kafalı diye oralb diş fırçası arayıp durdum bir ara :P Kısmetse bir ara iç temizlik yapacağım da fırsat olmuyor bir türlü :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 En güzel jant parlatma gereci bol kıllı bir fırça ile kezzap! Lastiklere zarar vermez ama asfalta falan bile zarar veriyor. Yakınında durmak bile ciğerlere zarar veriyor, yakıyor. Maske de kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kezzapa falan gerek yok abi. herhangi bir cila markasinin wheel cleaner ini sikin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 En çok parlatan ama radikal bir yöntem olarak söyledim ben de. Uğraşılacak iş değil zaten. Sanayiye başka iş için gittiğimde iyilik olsun diye yapmıştı tanıdık yer. Eski jant için temizleyiciye göre çok farkediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 eline alirsin jantin vernigini 3-4 kere daha kezzap - tuzruhuyla temizletirsen. yapma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Evet, cila gider. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yenerk85 said: en güzeli benimki :) ya bu eşşoğlu italyanlar çogzel yapıyor bu işi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Alfa'nın jant hoşmuş gerçekten. Bu arada hiç aklıma gelmemişti jantın cilası falan da benimkilere bakınca zaten cila falan olmadığı belli oluyor. Oldukça yıpranmış görünüyorlar kaldırıma sürte sürte park etmekten. O kadar uğraşmama rağmen yine de yol tarafından hasar alıyor araç, sonuçta değmiyor sanırım uğraşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Selam, Bendeki eski(A4'e takılı olan) ER300'lerde jant koruması vardı. Kalın bir şerit dışa doğru kabarık oluyordu. Bu korumasız lastik: Bu kabarık bölüm ile korumalı bir lastik: Bu da jant kısmı gömülü bir korumalı lastik: http://www.tirerack.com/images/tires/tiretech/rim_protectors/RimProtectorRecessed.jpg Bu da extra kalın lastik tabakası olan bir tip. Bu genelde kalın yanak kullanan araçlar için, kaldırıma yanaştıklarında tampon bölge aşınsın diye düşünülmüş. Hedef kitle dağıtım araçları: Şimdiki ER300'ler TR yapımı ve bu ilk koruma seçeneği üstlerinde yok. Ondan önceki Pzero Nero'larda da vardı. Performans lastiklerinde bu mevcut diye biliyorum. Eğer lastiğinde bu tarz bir önlem var ve hâlâ sorun yaşıyorsan biraz alıştırma yap :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 40 saat yazdığım mesajı bir gözden geçireyim dedim de amma boş konuşmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 koyu renk jantın dezavantajı 18" olmasına rağmen ufak gösteriyor jant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Koyu gri yabda siyah jantlarin uzerine tanimam. Hele beyaz bej ya da gri gibi acik renkte araca mutlaka siyah jant takmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bende siyah ve beyaz arabalarda siyah jantı çok beğeniyorum. şunun gibi.fümeyede gider siyah fakat metalik grilerde hoşuma gitmiyor ya siyah grinin jantı böyle olacak :) önümüzdeki aylarda alıcagım arabam metalik gri olacak muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Jantın iç yanaklarını griye boyat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar