Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Çok istiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çıkartalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sermaye lazım. İşçi bulurum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 internet'te her oyunun 324234 tane çözümlemesi değerlendirmesi falan varken, iki poster iki yazı için alınıyor artık dergiler zaten. neden yatırım yapsın ki insanlar. eskiden cd'ler falan ilgi çekerdi de şimdi uyduruk mmolarla, programların deneme sürümlerinden başka bir şey de gelmiyor. var olan dergiler de azalarak bitsin, internet üzerinden adam gibi yayın yapabilen dergiler gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dergi yerine internet fanzini yapin en azindan masrafsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Haklısın aslında. Ben aslında seviyorum elime bir dergi alıp, net ortamından uzaklaşarak ilgi çektiğim alanda bir şeyler okumayı. Onu düşünerekten keşke bir dergi daha çıksa demiştim. Almaya değer bulmuyorum şu ankileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 BonePART said: dergi yerine internet fanzini yapin en azindan masrafsizOnu yapmıştık biz 2007-2008 yıllarında. Hatta ilk biz yapmıştık. Bizden sonra bir sürü e-dergi çıktı ama biz dahil hiçbiri tutmadı. Tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bi tek tuvalette okuyorum oyun dergisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gameshow nostaljisi mesaji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sene 2100 hala yazılı basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 basılı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 2011 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Tutuluyor ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 eskiden gameshow vardı tey tey. lvl vs gameshow go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Gamepro vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 olm cd oyun vardi asil cd'de oyun veriyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 adı üstünde diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Cdoyun çok eğlenceliydi ama... Bir ara 2 ayda bir falan çıkıyordu, tek ayda 2 dergi veriyorlardı gibi bir şey vardı. Sırf o yüzden alıyordum. Gerçi okumak çok keyifliydi özellikle Göktuğ Yüksel'i. Derginin direkt başındaki adam olduğu için de kafasına göre takılıyordu. OGZ'de biraz tutuk gibiydi sanki en son aldığım dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hadi gameshow ne kadar superdi 4313412. kez paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Dergi çıkarmak zor. Oyungezer bile 2 senin ardından anca LVL'ı geçti satışlarda ki kat kat üstün bir dergiydi. 0'dan bir dergi başlatmak arkada büyük bir yayın kuruluşu olmadan imkansıza yakın. Web sitesi ile halledilebilir. Şuan iyi bir oyun haber sitesi anında 1.'liği alacaktır çünkü bence TRGamer ve Merlinin Kazanı beklentileri karşılamıyor. Eski dizayn'da kaldı bu iki site. 7 sene önce gamespot neyse hala aynı dizayndalar. Artık blog tarzı oyun siteleri revaçta. Kotaku, Gameinformer falan sayfanın büyük kısmını haberlere ayırıyor. Sadece başlıklarla vermiyor haberleri. İncelemelerini bile haber olarak yapıyorlar. Artık uzun yazılar değil kısa ve dolu yazılar tercih ediliyor. Çünkü geri kalan içeriği oyuncular comment'leri okuyarak alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bide yasimiz gecti artik, eskisi gibi aman o oyun ciksin bu ciksin sunu cilginlar gibi oynayalim olayi yok, herkesin isi gucu basindan askin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 BU devirde DERGİ.. kağıda basılı böle.. google'ın bilmem ne press projesi mi ne vardı.. ona bakın bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 koca adamlarsınız napcanız dergiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 oyle deme ya, basili oldu mu bambaska, bilim teknik IEEE explore fln hem basili hem digital geliyor bana, digitalleri okuyamiyorum ama basili olan masaustunde duruyor sikildikca bi bolum bi makale okuyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kağıt?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar