Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Gaziantep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sergen forvet oynamamalı. oynarsada neler olur hep beraber görücez. 0-2 diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
cık cık =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
oha nasi gol o yaw ehhehe[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
gelişine çok gzl vurdu adam.soldan bi orta devran ceza saaasi sğaından gelişine ayağının dışıyla sert şutu kalecinin solundan Goll[signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ?
Mesaj tarihi:
gol kaçtı bizim galba spiker dellendi gene... işte bu kadar olur yani bizde şans yok... doğru duzgun takım da yok tabi bu aralar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Mesaj tarihi:
şans yok demeyin pls =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ilk yarı antep şov harbi hll böyle futbol az gördüm + 1 penaltısını vermedi hakem,ikinci yarı görücez bakalım hll olsun antep[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Mesaj tarihi:
Ehehe iyi dağıldık, bu sene ben hiçbişi olmaz bu takımdan, seyretmemek en iyisi, takılsınlar kendi çaplarında.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
2 golü yedikten sonra şans olmaz. 1-0 fln bitse neyse ama 3 oldu bile. şans değil basbaya oynayamıyo beşiktaş.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...