Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ehe tesadüf ettim başlarken, iyi ya da kötü, stallone oynuyorsa seyretmem gerek.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… xueshen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 güzel filimdir[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 güseldide sonunu islemedım baydı ne yalan söyliyim.senaryo basitti sanki brz.yok karde$ı oluyor gerı donuyor olanları ara$tırıyor ba$ka $eylerıde ögrenıyor hede :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben izlemedim ya nası bişey önemli bişiy kaçırmadım dimi[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kanal d reklam yapmıştı ama yazdıkları saatte vermediler, ben hatta dalmışım da kaçırdım sandım.. vasattı doğrusu ama stallone'yi özlemişim, iyi geldi.. :) gerçi buradaki hali biraz copland misali.. aaah ah, nerede rambo filmleri ya.. biz mi eskidik ne oldu bilmiyorum.. ekleme: mickey rourke ve michael caine de vardı.. bir de rachel leigh cook vardı, hoştu.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 05 Eylül 2004 05:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bişey diycem stallone mu stallone mi ? Yeterince ciddiyim. [signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 heh ben adamı tanıdığımda daha türkçe yazmayı bile bilmiyordum ki.. :-p öyle kalmış dilimizde ama doğrusu öbür türlüdür.. stallion der gibidir yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Şu anda (5 Eylül Pazar 1:15) Kanal D'de - Get Carter × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 güzel filimdir[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 güseldide sonunu islemedım baydı ne yalan söyliyim.senaryo basitti sanki brz.yok karde$ı oluyor gerı donuyor olanları ara$tırıyor ba$ka $eylerıde ögrenıyor hede :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben izlemedim ya nası bişey önemli bişiy kaçırmadım dimi[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kanal d reklam yapmıştı ama yazdıkları saatte vermediler, ben hatta dalmışım da kaçırdım sandım.. vasattı doğrusu ama stallone'yi özlemişim, iyi geldi.. :) gerçi buradaki hali biraz copland misali.. aaah ah, nerede rambo filmleri ya.. biz mi eskidik ne oldu bilmiyorum.. ekleme: mickey rourke ve michael caine de vardı.. bir de rachel leigh cook vardı, hoştu.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 05 Eylül 2004 05:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bişey diycem stallone mu stallone mi ? Yeterince ciddiyim. [signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 heh ben adamı tanıdığımda daha türkçe yazmayı bile bilmiyordum ki.. :-p öyle kalmış dilimizde ama doğrusu öbür türlüdür.. stallion der gibidir yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Şu anda (5 Eylül Pazar 1:15) Kanal D'de - Get Carter × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bişey diycem stallone mu stallone mi ? Yeterince ciddiyim. [signature][hline]No signature... [Bu mesaj kiddo tarafından 05 Eylül 2004 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 heh ben adamı tanıdığımda daha türkçe yazmayı bile bilmiyordum ki.. :-p öyle kalmış dilimizde ama doğrusu öbür türlüdür.. stallion der gibidir yani..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Şu anda (5 Eylül Pazar 1:15) Kanal D'de - Get Carter × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar