Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Old Class Grumpies (Pati Guild) (Sagespire - EN PvP)

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Sonunda aldım boxumu.
İçime mi doğdu nedir pencereden aşağı baktım ki PTT dağıtıcısı aşağıda bizim apartmana paket getirmiş sahibini arıyor. koştum aşağı indim. Şöyle bir dialog geçti;

- böyle böyle paket vardı 2 haftadır gelmedi.
- İsim neydi
- blablaaa
- yabancı gelmiyor muhtemelen gelmiştir ama bulamayınca merkeze geri gitmiştir. Bulamadığımızda kağıt bırakıyoruz.
- Ben kağıt felan bulamadım.
- Dış kapı kapalı olduğundan dış kapının üstüne bırakmışızdır o da uçup gitmiştir herhalde. Merkeze gidin ordadır, alırsınız.
- !!!!!

Merkeze gidip "oraya sor buraya sor birde şuraya sor" diyaloglarının ardından box umu bulabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Esneklik mi? Adresi yanlış okuyup yanlış kapıyı çalıp verse ne olacaktı :)

O zaman klasik Türkiye problemi olmuş ehehe diye soğukkanlı bişekilde karşılayıp gönderen firmayı arıycaktım naaptınız siparişi diye, paketin ulaşmasından sorumlu olanlar onlar sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

Elarine said:

Guild kuruldu mu arkadaşlar Faction seçildi mi? bikaç gün içinde başlıyorum ben de Rifte, bi 3-4 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Gelelim mi PVP varmı PVP?

pvp warfrontlarda var. 10vs10, 20vs20.

open world pvp var. rift invasionları temizlerken 20vs20 güzel savaş çıkıyor :)

onun haricinde pvp yok. realm vs realm yok :) tabi oyunun ömrü daha 1 ay. forumlarda pvpciler bastırıyor. trion bunu gözardı edemez yakında birşeyler çıkartırlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

guildımız casual olarak kuruldu. fakat her akşam oyunda gördüğüm arkadaşlar var. pvp istemiyor olsak pvp serverında olmazdık :) ama sen profesyonel bir takım var mı gibilerinden soruyorsun sanırım. ama öyle bir yapılanma henüz yok :) guildda en çok rouge bulunuyor. en azından bunu söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
CrayTotem said:

Ya iyi güzel ama bu oranlar low levellarıda barındırdığı için asıl end game tayfası için yanlış bence. Cümleye bak ya.
Yani clericleri bağrımıza basarız, tankları severiz ama dpslere küfür ediyoruz artık içten içten.

Cleric olun.Anatema bu.

guildin büyük çoğunluğu 40+ zaten, levellamak kolay olduğu ve oyunun keyfi 50de başladığı için hızla ilerliyor herkes. bunlar günün farklı saatlerinde online olanların oranı. o yüzden olabildiğince gerçekçi. warrior sayımızın az olduğu ortada.
geçen gece bi experte ben (cold/cleric) tank olarak girmeye bile niyetlendim ;)
diğer taraftan pvp gazıyla rogue seçenlere dur demenin vakti geldi :P genelde partilerimiz hep 1w+1m+1c+2r şeklinde kuruluyor. roguelar da illahlah ettiler, leather düştüğünde zar atmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Hihi ben baydim bile,

Epic check
Instance check
Raid check
Raid boss tanklik check
Rep kasis check
Pvp check

Been there done that oldum bile

Zor girerim ay sonunda degisik birseyler olmayacaksa

lol Kanuni ben daha level 16da bıraktım bile :D
yani düşün yukarıdaki noktaya gelmeden hep orada bir yerde olduğumu düşünüp daha fazla yormadan bırakmışım farkında değilim :)

yalnız bir farkla, üyeliği yeni iptal ettim, gözümden kaçmış boşa gitti 1 aylık ücret ^_-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...