jonq Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Sonunda aldım boxumu. İçime mi doğdu nedir pencereden aşağı baktım ki PTT dağıtıcısı aşağıda bizim apartmana paket getirmiş sahibini arıyor. koştum aşağı indim. Şöyle bir dialog geçti; - böyle böyle paket vardı 2 haftadır gelmedi. - İsim neydi - blablaaa - yabancı gelmiyor muhtemelen gelmiştir ama bulamayınca merkeze geri gitmiştir. Bulamadığımızda kağıt bırakıyoruz. - Ben kağıt felan bulamadım. - Dış kapı kapalı olduğundan dış kapının üstüne bırakmışızdır o da uçup gitmiştir herhalde. Merkeze gidin ordadır, alırsınız. - !!!!! Merkeze gidip "oraya sor buraya sor birde şuraya sor" diyaloglarının ardından box umu bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 şükür kavuşturana desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 pcmin formatlanmasından dolayı oyuna giremiorum. insin gircem. serverı satın alcam... riftin ağasıyım ben.. Lizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 jonq said: Esneklik mi? Adresi yanlış okuyup yanlış kapıyı çalıp verse ne olacaktı :) O zaman klasik Türkiye problemi olmuş ehehe diye soğukkanlı bişekilde karşılayıp gönderen firmayı arıycaktım naaptınız siparişi diye, paketin ulaşmasından sorumlu olanlar onlar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Guild kuruldu mu arkadaşlar Faction seçildi mi? bikaç gün içinde başlıyorum ben de Rifte, bi 3-4 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Gelelim mi PVP varmı PVP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oynuyoruz, kalabalığız da defiant'ız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Elarine said: Guild kuruldu mu arkadaşlar Faction seçildi mi? bikaç gün içinde başlıyorum ben de Rifte, bi 3-4 kişi oluruz diye tahmin ediyorum. Gelelim mi PVP varmı PVP? pvp warfrontlarda var. 10vs10, 20vs20. open world pvp var. rift invasionları temizlerken 20vs20 güzel savaş çıkıyor :) onun haricinde pvp yok. realm vs realm yok :) tabi oyunun ömrü daha 1 ay. forumlarda pvpciler bastırıyor. trion bunu gözardı edemez yakında birşeyler çıkartırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 oyunu sormadım ki oyunla ilgili yaklaşık 8 saat boyunca forum vs. araştırdığım için o konuda prof oldum artık. :D guild PVPye eğilimli mi manasında dedimdi. Class a bile karar veremedim daha bırak Server ı Faction u ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 guildımız casual olarak kuruldu. fakat her akşam oyunda gördüğüm arkadaşlar var. pvp istemiyor olsak pvp serverında olmazdık :) ama sen profesyonel bir takım var mı gibilerinden soruyorsun sanırım. ama öyle bir yapılanma henüz yok :) guildda en çok rouge bulunuyor. en azından bunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bilgiler için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 3 haftadir giremiyordum ekran karti yüzünden,sonunda halloldu umarim atilmamişimdir sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 PVP var , keyifli de , premade warfront , world gank vs zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Valla premadelere denk geliyosan sağlam sopa yiyosun, bazen de guardian farmlıyosun. Ben çözemedim bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 heal alan taraf kazanıyor. gerçi defiantın doğasında var cleric olmamak. tanrıyı tanımıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 son bir ay içinde, günün farklı saatlerinde oynayan üyelerimizin yaklaşık oranı: - warrior: 19% - cleric: 25% - mage: 23% - rogue: 33% yeni başlayacakların bilgisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 warrior açanlara küçük süprizler hazırlıyacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben başlangıçdan beri warriorum hani bana süpriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 hani cleric'lereydi? Asdasd siz yeterki dps açmayın, biz herşeyi sağlarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ya iyi güzel ama bu oranlar low levellarıda barındırdığı için asıl end game tayfası için yanlış bence. Cümleye bak ya. Yani clericleri bağrımıza basarız, tankları severiz ama dpslere küfür ediyoruz artık içten içten. Cleric olun.Anatema bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Dün geceki 2-3 saatlik world pvp nin videosunu alan varsa link isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Deniz ben cektim resimde cektim fln diyodu bakalim kolpa mi cikacakkk?? yapma denizz yapma deniz yapma denizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 CrayTotem said: Ya iyi güzel ama bu oranlar low levellarıda barındırdığı için asıl end game tayfası için yanlış bence. Cümleye bak ya. Yani clericleri bağrımıza basarız, tankları severiz ama dpslere küfür ediyoruz artık içten içten. Cleric olun.Anatema bu. guildin büyük çoğunluğu 40+ zaten, levellamak kolay olduğu ve oyunun keyfi 50de başladığı için hızla ilerliyor herkes. bunlar günün farklı saatlerinde online olanların oranı. o yüzden olabildiğince gerçekçi. warrior sayımızın az olduğu ortada. geçen gece bi experte ben (cold/cleric) tank olarak girmeye bile niyetlendim ;) diğer taraftan pvp gazıyla rogue seçenlere dur demenin vakti geldi :P genelde partilerimiz hep 1w+1m+1c+2r şeklinde kuruluyor. roguelar da illahlah ettiler, leather düştüğünde zar atmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Kanuni said: Hihi ben baydim bile, Epic check Instance check Raid check Raid boss tanklik check Rep kasis check Pvp check Been there done that oldum bile Zor girerim ay sonunda degisik birseyler olmayacaksa lol Kanuni ben daha level 16da bıraktım bile :D yani düşün yukarıdaki noktaya gelmeden hep orada bir yerde olduğumu düşünüp daha fazla yormadan bırakmışım farkında değilim :) yalnız bir farkla, üyeliği yeni iptal ettim, gözümden kaçmış boşa gitti 1 aylık ücret ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yunusemre said: Deniz ben cektim resimde cektim fln diyodu bakalim kolpa mi cikacakkk?? yapma denizz yapma deniz yapma denizz YOOOOO VIDEO ÇEKMEMIŞIM YOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 melabaaaa ben jnms. baydım ara verdim, okul da bastırıyor zaten bi yandan, finaller bitince görüşürüz, not bırakayım dedim. warrior kasacam bi de, lame tank ever title ımı warriorla devam ettirebilirim. iyi oyunlsr herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar