-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 valla ben sufi abimle dün hain planlarımı kurdum. neden rogue oldum, assassin - saboteur build'ı yaptım sanıyorsunuz ? kapanmamış mevzular vardı swg zamanından, onları kapatma zamanı geldi. dreaden, beyaz.. hepsinden tek tek intikamımızı alacağız. long live rebellion, long live frf ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Olm adamlardan biri bizim guildde, diğeri de oyuna başlamadı. Sen bence SWGye geri dön, bekle, biz gelecez oraya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Ben bir necromancer açtım malum isimle, bu akşam bir denerim ne neymiş diye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Malum isim patatesadam :) Bunak herif :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 DA2019 said: Guildimizin yeni üyelerinden biri de: "sufialinmisolm" :D almışlar ismimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ooo kumadam da gelmiş bütün yaş grubu tamam. akşam toplanıp bi iki el domino oynayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 guildten 15-20 kişi toplandık, önce rift kapatalım, invasionları kıralım dedik, sonra sıkılınca "de hayde guardian mekanı basalım" didik. sonuç: su katılmamış eğlence ve tırıs tırıs kaçan guardianlar http://i1103.hizliresim.com/2011/3/5/2330.jpg http://i1103.hizliresim.com/2011/3/5/2336.jpg http://i1103.hizliresim.com/2011/3/5/2333.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Yazık değilmi 26 lvl kız cağızı öldürüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 anasi babasi yok mu o kizin, sokaga salmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Ben bu actionı kacırdım kanımca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çok iyiydi ya, bildiğin kırdık ağzını 3 zone'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bana rastlamadınız iyiki bende aynı serverda guardianım çetemiz var bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Tüh ya lvl kasmaya odaklanınca gc yi görmedim galiba ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Vente girin haberiniz olsun arkadaslar olaylardan, ya da guild chat. Eylemlerimiz devam edecek, onceden guild sitesinden organize ederek guild dungeon runlari, bu sekilde zone basma eventleri organize etmeye baslayacaz, yavas yavas oyuna devam etmeye niyetli olanlar, oyuna takilanlar bu tur eventlere katilsin, bir arada hareket etmeye alisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 delimiyiz tabii bir arada oynayabiliriz ne alismasi ? gorende hebele hubele seklinde etrafta ciglik ataraf basi kesik tavuk gibi kacistigimizi sanir :) kendimi zor kurtardim eventten :) o derece bayikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu da mantıklı..evet yapalım böyle runlar.mesela 2 gece önce bir it run yaptık guildle gayet zevkliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben ne yapayım bütün gece gördüğüm sadece miss ti :D lvlelim yetmedi adam dövmeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Harikaydı... Lvlı düşük olsun olmasın, herkes çok eğlendi... Birsürü loot da cabası. Freemarchdan başladık invasion/rift kapatmaya en son 3. haritada son bulduk. O nebze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 bu aksam da yapalım cok imrendim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 oyle lvl50 kaslı abilere laf edemeyiz tabi, kanuni ne derse o olur, o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 iyi eğlence çıkmış size ahmet abi de önden koşturuyo yaldır yaldır artık bi ara çarpışırız dostça :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Selam, siteye uye olmaya calisyiorum fakat 'Create Account' butonu bisey yapmiyor gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 çalışan officer istiyoruz ! devo nerede ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 2 gün içinde başvuran herkese accept leri gönderildi, guild 85 kişi oldu, haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar