hunty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 simdilik baska bir server'a mi girsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Tü serverlar aynı aşşa yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yeni pvp serveri acildi bloodiron diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Blood iron'a girdim ben valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bende girdim Blood irona 2k sıra var çekemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sıranızı kaybetmeseydiniz, bekleyin az çabuk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bloodirondayim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetroxx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 deneme amaçlımı girildi guild ordamı olucak anlamadım ben şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 2-3 deneriz server`ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 digerine giremedigim icin girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetroxx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bende biraz baktım ama whitefall daki guildler fln oldukça iyi aslında orda olmamız mantıklı olur sıra mıra olayları elbet düzelicek bikaç gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 düzelir tabiki. sonuçta hangi mmo'nun ilk günü sıra olmamış? boş diye yeni açılan servera geçeriz. 1-2 ay sonra oyuncu yok diye ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu daha head start ilersi daha beter olacak , ahahaha.. neyse bugun yalan ben bekliyim yarini daha yeni serverler acilacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Server`ımız Sagespire EU PVP olarak değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 keşke headstart'ta olan queue e göre server değiştirmeseymişsiniz. 20:57 saat, saçma sapan queueler normaldir. uzun vadeli düşünseydiniz keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Sagespire da betada olan bir server. Boş olacağını sanmıyorum. Bir deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetroxx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 sonradan pişman olunucak yalnız bence.. benden solemesi ilk bikaç gün işkenceye katlanmaya değerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ciddi olarak pre-order etmiş ve gruplaşmış guildler, bizim pati'de olduğu gibi, head start öncesi açıklanan listelere göre konumlandı, adamların yarısı girmiş, yarısı dışarda kaldı diye serverlarını betadaki göre değiştiriceklerini sanmıyorum. WAR'daki gibi sonradan açılan realm'ler gibi olmaması umidi ile. Aynı sphere'de oynasak güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 dreagloth said: Server`ımız Sagespire EU PVP olarak değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Vent Varmı beyler . steamdan yükledim. 800 mb patch çıktı şimdide :D cleric geliyor cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Cloudburne bos yalniz. Rus'lar iyiki onceden soylemisler nerde takilacaklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com/index.php?gid=199330&gl_user=2213829&char=9748681 vent adresi falan herşey yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 patch 700 mb olmustu hata verdi bastan basladı :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Zetroxx said: sonradan pişman olunucak yalnız bence.. benden solemesi ilk bikaç gün işkenceye katlanmaya değerdi ya sagespire de full ki şu an? 2 saat geçti henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Fullde olsa giriyo 10-15 dakika sonra ben oyun açıldığından beri bekliyorum whitefallda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar