Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 21 gibi uyumam lazim zaten yoksa altima kaciriyorum. hatta oldum ben obur taraftan yaziyorum hep. her zaman icin pvp de bir yeme, pve de de tecrubeye ihtiyac vardir. ben anca ilkiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sen gel, bol bol pve yaparız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Karakteri olabildiğince iri yap bari de, daha çok dikkat çek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hii bi araya gelip agrilarimizdan torunlardan filan bahsederiz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 en ayisindan bahmi iste, once beni kesecekler sonra izlicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 26 subatta 31'ime giriyorum cok ugurlu gelicem guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 30`u bitiriyorsun, 1 yıl bizimle oynamak zorundasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Websitemizde chat ekranımız açıldı. :) Sağ tarafta göreceksiniz. Ok tuşları ile minimize edebilirsiniz. Communities kısmından all, Old Class Grumpies ya da Rift'i seçebilirsiniz. Mesajlarınızı bekliyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yaw apply ettim ama onceden register ettigim bi accountla apply ettim, umarim narsor'dur kayit ismi, neyse hayirlisi :) Hey gidi eski gunler MO sitemiz vardi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ventrilo serverımız aşağıdaki gibi değişti: Hostname: 62.67.42.162 Server Port: 4231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Char bilgilerini ekledim sayın ciyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ventteyim bu arada. brbr dinner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 @DA2019 benide ekleyin char ismini bildiririm muhtemelen "pyro/archon/choloromancer" oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Vent verdiniz yoksunuz kardeşimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yaş ortalamasını görünce başvurayım dedim :) Kanuni'den daha iyi yem olabileceğimi garanti edebilirim :) Canroth ---> Rouge ---> Bard - ? - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Arkadaşlar, forumumuzda hesap açın ve oradan başvurun lütfen. Karakterinizi yaratarak rostera da ekleyebilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com buradan başvurdum doğrudur değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Doğrudur, kabul edildin bile. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yav server seçildi bile tabii ki ona itirazım yok da, sorum var bir iki tane. çok kalabalık olacağı kesin whitefall ın, e bu bi sorun oluşturmayacak mı? yüksek ping, sıra bekleme, bir de çok sağlam guildlerle aynı serverda olmak? ne bileyim ben çapulcu takılırken meridian da herkezin en ciks armorlarla takılması falan :( edit: evde değilim şu an başvuruyu ondan şeedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 PvP server olarak başka alternatifimiz yok ki zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yok evet de, merakımdan sordum :( kötü bişi yani, tahmin ettiğim gibi neyse migration açarlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 En başta her yerde sıra olacak, takılmayın ona çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Valla 19 sayfa olmuş mesajları tek tek okuyamadım kusura bakmazsınız umarım... Guilde girmek için herhangi bir yaş, online süre sınırlaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 xvim lvl 25 girmiş. Gz hafız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Khiran said: Valla 19 sayfa olmuş mesajları tek tek okuyamadım kusura bakmazsınız umarım... Guilde girmek için herhangi bir yaş, online süre sınırlaması var mı? bi yaş sınırlaması yok da, ne bilim ortalığı fıldır fıldır ortalığı karıştıran ergen de olmaz heralde, zaten şu anda yaş ortalaması baya yüksek anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar