Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

North America Starcraft League

doubtful

Öne çıkan mesajlar

Soimyr said:

puma iyiydi falanda championship mc nin hakkıydı, 0 oyun 5 o oyun 6.

şampiyonluk mcnin hakkıydı.

birde puma @ new boxer a lol derim sadece.

hani dropları multi-taskingki falan çok, ama çok iyide, bir boxer stili bir yaratıcılık görmedim adamda.

Klasik tartışmaya girmiycem onun hakkı bunun hakkı vs. şampiyonluk fairplay çerçevesinde şampiyon olanın hakkıdır, ama blistering sandsdeki maç haricinde yaratıcılık konusunda katılıyorum, Ama bu pumanın yaratıcı olmadığından değil MCnin çok energy based armysi olmasından dolayı Pumayı MMM + Ghosta zorladı. Multiple tasking filan gerçekten imba.
Sosyal ağlarda paylaş

Youtube'dan izledim çok çok iyi bir final olmuş. Puma en iyi Terran olabilir yazmıştım Squirtle maçından sonra. Şu an hiçbir kuşkum kalmadı. Üç match up'ta da kusursuza yakın bir oyunu var. Yalnız NASL, orada Tastosis varken, Day9 varken niye Incontrol'e ve Gretorp'a sundurur maçları anlamak mümkün değil. Tastosis sunsaydı en az 2-3 kat daha heyecanlı bir final olurdu.

said:
puma iyiydi falanda championship mc nin hakkıydı, 0 oyun 5 o oyun 6.
O birinci oyun o ikinci oyun, o yedinci oyun derler adama o zaman da. O mikro, o makro, o multitaskingle şampiyonluğu sonuna kadar hak etti Puma. Hele o son maçta öyle bir stres altında CC first gitmişken öyle bir rush'a karşı o savunmayı dünyada yapacak 1-2 oyuncu ya vardır ya yoktur. Boxer'la ölçüşemez tabii ki ama sadece finalde değil, bütün turnuvada en iyi oynayan oyuncuydu.

Bu arada Puma concussive shells'i unutmamış olsaydı 4-2 bitmişti seri. "O oyun 6" çok matah bir şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...