Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abov pumaya bak... su dallamalar sunmasa bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 emp op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.justin.tv/keldory#/w/1453314144 bu yayın daha kaliteli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mc nin toplanması için son şansı bence, bu maçıda kaybederse moral motivasyonla son bir yüklenip ezici skorla alıcak kupayı puma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 80k geçti izleyici, 5.maç nefes kesiciydi. Mc geri döndü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 http://www.justin.tv/keldory yayın 1080p+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 şimdiki neslin boxerı hayırlı olsun bizim adamımız boxerdı simdiki yeni arkadaşların adamı puma olur diye dusunuyorum belki erken ama mükkkemmll maçlar çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 su pumayı izlemek bi kısmet olmadı daha adamın hiç bi macını izleyemedim adam nasl'ı aldı hala izleyemedim vodlar cıkınca biri koyarsa, bi bakalım bebeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 puma iyiydi falanda championship mc nin hakkıydı, 0 oyun 5 o oyun 6. şampiyonluk mcnin hakkıydı. birde puma @ new boxer a lol derim sadece. hani dropları multi-taskingki falan çok, ama çok iyide, bir boxer stili bir yaratıcılık görmedim adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 6. maçta uyuya kalmışım :) puma almış vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garp Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 MC 'ye birisinin dur demesi gerekiyordu bence ve bunu yapanda PUMA oldu.. En azından o havasından gecilmeyen MC denen arkadasın bir nebze havasını alıp kim oldugunu hatırlattıgı iyi oldu. Bu arada PUMA @ "New BoXeR" yorumuna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mc neden hiç robo gitmedi ? Sürekli ht-archon gitti, emp'leri yedi yedi durdu. Biri açıklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ama adam ne drop yapiyor arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Soimyr said: puma iyiydi falanda championship mc nin hakkıydı, 0 oyun 5 o oyun 6. şampiyonluk mcnin hakkıydı. birde puma @ new boxer a lol derim sadece. hani dropları multi-taskingki falan çok, ama çok iyide, bir boxer stili bir yaratıcılık görmedim adamda. Klasik tartışmaya girmiycem onun hakkı bunun hakkı vs. şampiyonluk fairplay çerçevesinde şampiyon olanın hakkıdır, ama blistering sandsdeki maç haricinde yaratıcılık konusunda katılıyorum, Ama bu pumanın yaratıcı olmadığından değil MCnin çok energy based armysi olmasından dolayı Pumayı MMM + Ghosta zorladı. Multiple tasking filan gerçekten imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sunthewhich said: Mc neden hiç robo gitmedi ? Sürekli ht-archon gitti, emp'leri yedi yedi durdu. Biri açıklar mı ? cok drop yapan adama karşı daha etkili ama... phoenix'ten sonra collosus'a değilde templara gitmenin bi acıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Youtube'dan izledim çok çok iyi bir final olmuş. Puma en iyi Terran olabilir yazmıştım Squirtle maçından sonra. Şu an hiçbir kuşkum kalmadı. Üç match up'ta da kusursuza yakın bir oyunu var. Yalnız NASL, orada Tastosis varken, Day9 varken niye Incontrol'e ve Gretorp'a sundurur maçları anlamak mümkün değil. Tastosis sunsaydı en az 2-3 kat daha heyecanlı bir final olurdu. said: puma iyiydi falanda championship mc nin hakkıydı, 0 oyun 5 o oyun 6.O birinci oyun o ikinci oyun, o yedinci oyun derler adama o zaman da. O mikro, o makro, o multitaskingle şampiyonluğu sonuna kadar hak etti Puma. Hele o son maçta öyle bir stres altında CC first gitmişken öyle bir rush'a karşı o savunmayı dünyada yapacak 1-2 oyuncu ya vardır ya yoktur. Boxer'la ölçüşemez tabii ki ama sadece finalde değil, bütün turnuvada en iyi oynayan oyuncuydu. Bu arada Puma concussive shells'i unutmamış olsaydı 4-2 bitmişti seri. "O oyun 6" çok matah bir şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 justin tv ye mahkeme kararlı ile erişim kapanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Çok uzun zamandır öyleydi. DNS ayarlarıyla girebiliyorsun anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 o zaman benim dnsi de mi yalan ettiler çünkü ben bayadır giriodum bugun girememeye başladım dns versenize bana düzgün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 8.8.8.8 8.8.8.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 1.2.3.4 1.2.3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar