Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A4Tech G7 mouse

kozalak

Öne çıkan mesajlar

x7 serisi gayet iyi bi seri
Rahatlık, terletmeme ve dayanıklılıkta on numero.

g500 için ilk izlenimlerim de çok iyi. Ama tabi fiyatı da düşünürsen x7 de alınır gayet.

Ama 3600 dpi'a kadar çıkan modellerini seçmek lazım, ben 1000'e kadar çıkanın almıştım o konuda zorluk yaşadım bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

kaç ayda 3. oldu?

1.5-2 yıl gidiyor sanırım tam emin değilim.
ilk kaplamasız modeli eldeki kirleri lekeleri topak yapıyordu. sonra kaplama yaptılar oda uzun sürede soyulma yapıyor. ama ilk modeli en iyisiydi kaplamasız olanı.terleme çok nadir yapıyor.
en kolay bozulan parçaları kablo girişi ve mouse scrool u diyebilirim. ama 40 tl'ye daha iyisini bulamazsınız. F/P ürünü direk.
bana yetiyormu? gayet yetiyor. ayrıca elimede çok iyi oturuyor. logitech'i severim ama mouseları komacan.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

x7 serisinden inanılmaz memnundum bu konuda. Hatta bozulmaya başladığında bi x7 daha mı alsam diye düşündüm, sonra g500 aldım, o da inanılmaz iyiymiş o konuda.

Gaming mause olarak kablosuz kullanmak konusuna gelince bayaaa haklısın. Kablolu mouse performansını hiçbir zaman alamazsınız kablosuzda.

x7 hakikaten a4'ten beklenmeyecek derecede iyi bir fareydi. 35tlye adam gibi hassasiyeti olan lazer fareydi, ergonomisi, malzeme kalitesi falan. fiyat performansta kimse yarışamazdı. sonra adamlar bundan gaza geldi, fareyi tekrar bozdular, saçmasapan eklemeler yaptılar, abuk subuk logitech çakmasına çevirdiler tekrar. özlerine döndüler.

ikinci paragrafı sırf typoyla dalga geçmek için alıntıladım. dağılabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

Bone said:

niye insanlar ısrarla a4tech alıyor onu anlamış değilim.

logitech g500 oldukça güzel bir mouse, daha önce defalarca yazmıştım :P

okuman var mı? ben de kablosuz demişim yukarda.
allah allah ya. notebook olduğundan büyük bi mouse da istemiyorum.

Bak halaa kablosuz diyo.Oyun için diyo.Oyun mouseu ne zaman kablosuz olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

bak hala anlatamıyorum sdf

diyorum ki çok oyun oynayan biri değilim ben. pro oyuncu da değilim. o yüzden wireless. var wireless mouse lar. ha kablolu kadar performans gösteremez belki ama dediğim gibi süper extreme bi mouse aramıyorum.

takılıyoruz yaw savunmaya geçme hemen.Var zate şu aralar kablosuz gaming mouse olarak lnase edilen modeller de el yakıyolar bi de ben denemedim daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...