SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 x7 serisi gayet iyi bi seri Rahatlık, terletmeme ve dayanıklılıkta on numero. g500 için ilk izlenimlerim de çok iyi. Ama tabi fiyatı da düşünürsen x7 de alınır gayet. Ama 3600 dpi'a kadar çıkan modellerini seçmek lazım, ben 1000'e kadar çıkanın almıştım o konuda zorluk yaşadım bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bone said: kaç ayda 3. oldu? 1.5-2 yıl gidiyor sanırım tam emin değilim. ilk kaplamasız modeli eldeki kirleri lekeleri topak yapıyordu. sonra kaplama yaptılar oda uzun sürede soyulma yapıyor. ama ilk modeli en iyisiydi kaplamasız olanı.terleme çok nadir yapıyor. en kolay bozulan parçaları kablo girişi ve mouse scrool u diyebilirim. ama 40 tl'ye daha iyisini bulamazsınız. F/P ürünü direk. bana yetiyormu? gayet yetiyor. ayrıca elimede çok iyi oturuyor. logitech'i severim ama mouseları komacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 SeaGle said: x7 serisinden inanılmaz memnundum bu konuda. Hatta bozulmaya başladığında bi x7 daha mı alsam diye düşündüm, sonra g500 aldım, o da inanılmaz iyiymiş o konuda. Gaming mause olarak kablosuz kullanmak konusuna gelince bayaaa haklısın. Kablolu mouse performansını hiçbir zaman alamazsınız kablosuzda. x7 hakikaten a4'ten beklenmeyecek derecede iyi bir fareydi. 35tlye adam gibi hassasiyeti olan lazer fareydi, ergonomisi, malzeme kalitesi falan. fiyat performansta kimse yarışamazdı. sonra adamlar bundan gaza geldi, fareyi tekrar bozdular, saçmasapan eklemeler yaptılar, abuk subuk logitech çakmasına çevirdiler tekrar. özlerine döndüler. ikinci paragrafı sırf typoyla dalga geçmek için alıntıladım. dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 mamba'mla mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 x7 aldım bende bugune kadar kullandıgım mouselardan inanılmaz farklı çok hızlı falan geldi ama acayip titreme var abi 4-5 tane mousepad denedim hep aynı. bozulsun falan diye bekliyorum logitech alıcam 2 liralık siyah mousepad alıp yardırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 goldbären said: ikinci paragrafı sırf typoyla dalga geçmek için alıntıladım. dağılabilirsiniz. ibretlik paylaşım kardeşim. Sonra niye polis bizi dövüyo da şakirtlere bişey yapmıyo. Bu kafayla çok ayak yersin sen. tıhıtıhıtıhı naber len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kozalak said: Bone said: niye insanlar ısrarla a4tech alıyor onu anlamış değilim. logitech g500 oldukça güzel bir mouse, daha önce defalarca yazmıştım :P okuman var mı? ben de kablosuz demişim yukarda. allah allah ya. notebook olduğundan büyük bi mouse da istemiyorum. Bak halaa kablosuz diyo.Oyun için diyo.Oyun mouseu ne zaman kablosuz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bak hala anlatamıyorum sdf diyorum ki çok oyun oynayan biri değilim ben. pro oyuncu da değilim. o yüzden wireless. var wireless mouse lar. ha kablolu kadar performans gösteremez belki ama dediğim gibi süper extreme bi mouse aramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi paraya kıyıp kaliteli bişey alıcaksın bende razer deathadder v1 var bi de microsoft intellimouse 3.0 var ikisinden de köpekler gibi memnunum ne terleme var ne bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu ara bu klavye mouse a salak gibi para harcadım yeter şimdilik. çarçur etmiyim bu aralar paraları. iş bulursam vericem parasını vurucam kırbacı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 3 sayfa mouse mu konuşulur yaw :o Gözünü seveyim swop3 ün. 5 senedir gık demedi. Daha 1 sene olmadan MS Ergonomic 4000 klavyenin "ASD" sini sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ustune tanimam :) logitech g700 var yeni alternatif olarak oda cok iyi mouse yakin zamanda alabilirim 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bone said: kaç ayda 3. oldu? ilk 2005te aldım x7, geçen sene arkadaşa bi ara lazım oldu verdim sonra kalsın dedim x750 aldım bu da sapasağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kozalak said: bak hala anlatamıyorum sdf diyorum ki çok oyun oynayan biri değilim ben. pro oyuncu da değilim. o yüzden wireless. var wireless mouse lar. ha kablolu kadar performans gösteremez belki ama dediğim gibi süper extreme bi mouse aramıyorum. takılıyoruz yaw savunmaya geçme hemen.Var zate şu aralar kablosuz gaming mouse olarak lnase edilen modeller de el yakıyolar bi de ben denemedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 üzerime gelmeyin sdf roccat mouse lar var onlar nası? bi tane hem notebook için ideal boyutlarda hem de wireless bi modelini gördüm geçen ama 100 ya da 150 tl civarındaydı. ondan alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 neden illa kablosuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çünkü laptop kullanıyorum ve masada çok oturmuyorum. kucağıma alıyorum falan filan. kablo dolaşıklık yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kucağında mı oynuyosun oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hahaha kucağımda oyun oynamıyorum elbette ama her iki kullanıma da uymalı. 2 mouse al demeyin. driver vs hede hödö sıkıntı çıkabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çıkmaz sıkıntı. oyun için g500 al 70 liraya. kalan parayla da ortalama bi kablosuz mouse + akşam yemeği al. sonra teşekkür et bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hatta şunu al gitsin. heyecan olsun ne çıkarsa şansına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evde ve işte x7 kullanıyorum. gayet memnunum. herhalde 3 senedir böyle. bozulmadılar şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 logitechin o notebook mouse larının DPI ı düşük. 1000 sanırım. bana 1200-1600 DPI arasında bişe lazım oyun dışında kullanacağım mouse olarak. acceleration sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mouse dediğin budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 tamam abi mouse odur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar