Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şimdi dinliyorum anadolurockta çok güzle şarkı, sözler mükemmel. helal olsun rahmetli cem karacaya ama genele bakılmadan sadece son dizesi yüzünden komünizm propagandası gibi kullanılması kötü... bi romanda okumuştum buna benzer bir şeyi cildi parlak kağıt kaplı, pahalı bir kitaptı [signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İşcisin sen işcii kalll:) süperdir gerçekten![signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 sarkinin geneline bakinca da propaganda amaci var... ama guzel mi? guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 murat mermer çok güzel taklit eder cem karacayı,ve bu şarkıyıda cem karacadan sonra en iyi söyleyen kişi odur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İstersen bide bunu dinlee Herkes gibisin[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Gönlümle başbaşa düşündüm demin Artık bir sihirsiz nefes gibisin Şimdi taa içimde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin Maziye karışır sevda yemini Bir anda unuttu seni eminim Kalbimden kalbine yok bile kinim Bence artık sende herkes gibisin Maziye karışır sevda yemini Kalbimden kalbine yok bile kinim[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 cem karaca'yi anma topic'i mi oldu bu simdi... ben bir ceviz agaciyim gulhane parkinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar elleri ak yumuk yumuk , ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucum nasırları otomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneye görür görmez vurularak başladım ben sevmeye ayağında uzun etek dalga dalga saçları ustam seslendi uzaktan oğlum al takımları bi romanda okumuştum buna benzer bir şeyi cildi parlak kağıt kaplı, pahalı bir kitaptı ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız yine böyle bir durumda tamirci çırapına ustama dedim ki bugün giymeyim tulumları arkası kuşlu aynamda taradım saçlarımı gelecekti bugün geri arabayı almaya o romandaki hayali belki gerçek yapmaya durdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdan öylece bakakaldım gözümü ayırmadan arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri çekti gitti arabayla egzozuna boğuldum gözümde tomurcuk yaşlar ağır ağır doğruldum ustam geldi sırtıma vurdu unut dedi romanları işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları offf be...Ağlattınız yine beni :'([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Çok severim Cem Karaca'nı sesini. ama şarkılarını pek dinlememiştim. Bu yaz arkadaşlar plajda gitarla çalarken duydum bu şarkıyı ilk kez. 3 gün sonra bangır bangır bende söyler duruma geldim. Cidden süper bir şarkı. Sözleri falan çok hoş. (Çift anlam taşıyordur diyosanız taşıyordur :P)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Buda çok güzel şarkıdır... gecenin nemimi düşmüş gözlerine ne olur ıslak ıslak bakma öylee saçını dök sineme derdini söyle yeterki ıslak ıslak bakma öylee sürerim buluttan tarlalarııı yağmurlar ekerim gööğün göğsüne güneş demlerim senin çayını yüreğimden süzer öylee veririm ben feleğin şu çarkına çomak sokarııım ben feleğin tekerine çomak sokarrııım yeterki ıslak ıslak bakma öylee yeterki ıslak ıslak bakma öyle...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: elesso, 03 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: murat mermer çok güzel taklit eder cem karacayı,ve bu şarkıyıda cem karacadan sonra en iyi söyleyen kişi odur bence ehe valla dogru söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Murat Mermer ayvalık-sarımsaklı da bi barda çıkıyor dimi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cem Karaca harika ya. Vahşet diye bi r parçası var fakat bulamıyorum ya :( Eğer elinde olan varsa lütfen bana ulaştırsın bir şekilde çok istiyorum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAyA Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Sensible, 04 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Cem Karaca harika ya. Vahşet diye bi r parçası var fakat bulamıyorum ya :( Eğer elinde olan varsa lütfen bana ulaştırsın bir şekilde çok istiyorum o zmn www.anadolurock.com a uye olanzi sen ve hemen bu parcayı dinliyenzi:Pp[signature][hline]hanfendi lutfen,bakıyorum cevap yok dilimiz bi karış dısarda... !KAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 en sevdiğim şarkısıdır. sözleri çok anlamlı. şimdi nerde böyle söyler.. peeee[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Deşer de geçer: Buz gibi bir neşter darbesi senin bu ihanetin! Sımsıcak kanayan yaramı yarar da diri diri, Deşer de geçer. Deşer de geçer. Gözlerim sanki patlamış kan çıbanları akan göz yaşlarım değil asla, kanlı bir irim gibidir! Ellerimden kopan eller... Senin ellerinse... Ellerimden kopan eller senin ellerinse! Gittiğin o gecenin o korkunç ıssızlığında İhanetimnetimin çırılçıplağında, sinzice dolaşan kapkara bir akrep gibidir...[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar