Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cevapsız arama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sadece o değil yahu, filmin tümünde aşırı bir benzerlik vardı. şimdi söylersem spoiler olacağı ve senin de bir önceki mesajını bu sebepten dolayı değiştirmen gerektiğini düşündüğüm için söyleyemem tabii.
Mesaj tarihi:
ya harbiden spoiler yapmışım farketmeden bi önceki mesajda
herhalde şu zamana kadar bi kaç korku filmi izlemiş biri tahmin eder onu, eder dimi?
Mesaj tarihi:
cidden çok başarılı bir korku filmi, müziğini de harıl hurul arıyorum şu an :) Gitmeyenler muhakkak gitmeli ama sinemada izlenmesi gereken bir film, monitörde zevk vermez[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
japon[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
BombaciMulayim, 31 Temmuz 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ring'in cep telefonlusu.

bu arada filmin sonu sanki anlamamız için yapılmamış. muallakta kalsın diye kaşınmış sanki yönetmen/senarist.
,

uheuheueh lol =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Antalyaya bugun geldi film. Neyse gittik. Yeni geldim eve. Ancak filmin sonunu anlamadım. Bi de [spo1=spoiler]o adamla kadının (yakamitohede-san ile başrol hatunun) o kız kadeşlerle olan ilişkisini anlamadım[/spo]. Biri anlatsın sinir oldum ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
  • Yeni Oluştur...