eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bu filme gidenler var mı, film şöyle böyleydi ama sonunu tam anlamadım anlayan anlatsın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sonuna kadar herşey iyi gidiyodu bende de. sonra birden koptu. bi daha izlesem belki bişeyler çıkartabilirim ama pak sanmıyorum. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ring'in cep telefonlusu. bu arada filmin sonu sanki anlamamız için yapılmamış. muallakta kalsın diye kaşınmış sanki yönetmen/senarist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sadece o değil yahu, filmin tümünde aşırı bir benzerlik vardı. şimdi söylersem spoiler olacağı ve senin de bir önceki mesajını bu sebepten dolayı değiştirmen gerektiğini düşündüğüm için söyleyemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya harbiden spoiler yapmışım farketmeden bi önceki mesajda herhalde şu zamana kadar bi kaç korku filmi izlemiş biri tahmin eder onu, eder dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 cidden çok başarılı bir korku filmi, müziğini de harıl hurul arıyorum şu an :) Gitmeyenler muhakkak gitmeli ama sinemada izlenmesi gereken bir film, monitörde zevk vermez[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sorması ayıp Amerikan mı Japon mu film?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 japon[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: BombaciMulayim, 31 Temmuz 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ring'in cep telefonlusu. bu arada filmin sonu sanki anlamamız için yapılmamış. muallakta kalsın diye kaşınmış sanki yönetmen/senarist. , uheuheueh lol =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Antalyaya bugun geldi film. Neyse gittik. Yeni geldim eve. Ancak filmin sonunu anlamadım. Bi de [spo1=spoiler]o adamla kadının (yakamitohede-san ile başrol hatunun) o kız kadeşlerle olan ilişkisini anlamadım[/spo]. Biri anlatsın sinir oldum ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende anlamadım sonunu ya.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar