barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bence de kız kullanmış seni. daha da gelicektir. kıramaz bu beni nasılsa diye ileride istekleri bile artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 böyle kendine güvensiz, ne istediğini bilmeyen insanlara uyuz oluyorum lan. :/ edit: kızdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 virüslü kafasını değiştirmek isteyen kendine güvensiz kız seni seks yapmak için kullanıyor... olayı doğru anladığımdan pek emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kısacası kullanıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kullanmak falan demişsiniz de ne kadar küçük hesaplar peşindesiniz alt tarafı bir hafıza kartı kurtarmış sanki trilyonlarını yemiş kız. KULLANDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Kız seni hep avucunun içinde görüyor daha iyisini bulana kadar da vakit geçiriyor gibi geldi bana.Uzak durursan daha değerleniceksindir kızın gözünde. İyi forumlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: kullanmak falan demişsiniz de ne kadar küçük hesaplar peşindesiniz alt tarafı bir hafıza kartı kurtarmış sanki trilyonlarını yemiş kız. KULLANDI! sdfgdhgf onu kastederek kullanıyor dendiğini sanmıyorum gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 işte hata sende. o resimleri kurtaracağına nasıl kurtarılacağını öğretseydin böyle bir derdin olmayacaktı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 KULLANMIYOR KIZ Bİ KEREM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yalnız burda kızın yaptıgı birşey yok.sen ona teklif etmişsin.istememiş. sonuçta bizden her ibşi istiyen kıza bu ne ayak iş mi atıyor bu kız yollu diyemeyiz :) kız arkadaş edinmek istiyormuş gibi sanki.cunku sana hiç ümit vermemiş.1-2 yardım istedi aradı diyede umut bağlammak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kerem kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o değil de, artık kurtulamayacak hale gelmiş corrupt olmuş tüm partition tableı falan diye bişey salla boş şekilde geri ver kartı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kurtardıktan sonra kontrol ettin mi resimleri? belki bişey anlatmaya çalışıyor kız sana. ikidir geliyormuş kart baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben iskenderde kaldım ya kanka iskender ısmarlamak kabaymış gibi geliyor. kahve iyi. kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sevgili kiz meselesi vol. 34141231; kizlara "kalbini kirmayim" diyerekten iyi kalpli ve merhametli davraninca daha da bi cirkef olup agzina sicmaya calisiyoalar, acimak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bi yarım kokoreç ısmarla da ödeşelim ayşegül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: kullanmak falan demişsiniz de ne kadar küçük hesaplar peşindesiniz alt tarafı bir hafıza kartı kurtarmış sanki trilyonlarını yemiş kız. KULLANDI! ezik meriçi haline getirmek istiyor kız çocugu. yardıma ihtiyacı oldugunda karşılıksız koşabilecek bir erkek. daha ne olsun. mevzu kart kurtarma değil, her işte onu araması falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 e tamam da birşeyi yanındaki kişiye söylemesini söylemiş. burdan herşeyde onu aramasını nasıl çıkardınız? herkes kız düşmanı bu forumda ya, başta dasaaa ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: Bi yarım kokoreç ısmarla da ödeşelim ayşegül. umut sarıkaya'nın karikatür vardı kızı tavuk taşlık yemeye götürüyordu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bella said: e tamam da birşeyi yanındaki kişiye söylemesini söylemiş. burdan herşeyde onu aramasını nasıl çıkardınız? herkes kız düşmanı bu forumda ya, başta dasaaa ama. yooo ben kızları çok seviyorum bence sen bana düşmanlık gösteriyorsun. hem de o kadar yardımcı olmaya çalışmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 e tabii yardım.. üşüyorsun diye paltö bile tavsiye ettim bak bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahmedinejad said: kız seni kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ha günlükte yazdığın. teşekkür ederim, eksik olma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu arada "hayır sana düşmanlık yapmıyorum" dememesi gerçeği gözler önüne seriyor a dostlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar