razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 evet bu oluyor, hatta yeterince hızlı çevirirseniz su anında buharlaşıp hortum oluşturuyor. açık alanda yapmanızı öneriririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 of abi 4.cüyüdür deniyorum, olmuyor. FUUUUUUUUUUUUU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yaptım lan ama çok kısa sürdü foto çekemdim ühüühhüüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Baya bi uğraştım ama sonunda yaptım şunları tavsiye ediyorum. Şişe suyu kullanın Numaraya başlamadan önce dolaba atın soğuk su biraz daha kolaylaştırıyor. Parke yada mermer üstüne yapın İçine gıda boyası atın tam görsel şölen oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 su yerine kırmızı şarapla yapın özellikle beyaz halınız varsa o odayı tercih edin ilginç bir görünüm yakalamanız çok olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Napıyoruz çevirerek mi kaldırıyoruz bardağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 enne çok iyiymiş ama denemem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bu video almanyadan izlenmiyo ya.. cok mrk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Nessaftw said: su yerine kırmızı şarapla yapın özellikle beyaz halınız varsa o odayı tercih edin ilginç bir görünüm yakalamanız çok olası. Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Üstün alman teknolojisi hile sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lan daha bardağı çevirirken döktüm herşeyi. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yeteri kadar hızlı çeviremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 demin yaptım 3 dakikadır dönüyor. çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 TheRiverBelow said: lan daha bardağı çevirirken döktüm herşeyi. ahah düz bi yüzeyde yapman şart abi. salondaki masada falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 belirli bir açıyla çevirip aynı anda kaldırmak çok önemli. bardağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 sunu gercek sanan var!ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 forgiver said: sunu gercek sanan var!ya gerçek abi, ince belli çay bardağıyla yaptım demin. Bir de normal su bardağında zeytin yağı, su ve çay karıştırıp yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ya ben çay bardağı ile denedim olmadı, taktik nedir saat yönünün tersine mi çeviriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Cay bardagiyla 100. de zor yaparsin. Bardak ne kadar buyuk ve kivrimsizsa o kadar kolay oluyor. Suyu kaynatip sogutmak da yardimci oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 en kolayı çay bardağı abi. bu arada evet çay bardağıyla saat yönünün tersine çevirmek lazım, yoksa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi çay bardağıyla nasıl yapıyorsunuz ya? kıvrımlı falan oluyor mu ki. ben videodaki gibi büyük bardakla yaptım ilk yapışta. suyun şeklini kaybetmeden çıkması daha kolay olur o şekil bardaklarda. ilkte fazla hızlı çevirmediğimden sanırım 30 sn falan döndü de, şimdi 2-3 dk ya kadar çıkıyorum. süper bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hmm yalnız ben güney yarım kürede oturuyorum saat yönü de olabilir burda. zaten su da zor bulunuyor buralarda, mundar etmeyelim bi çay bardağı suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 İşin sırrı soyun yoğunluğunda sanki, çeşme suyuyla olmuyor ama tuzlu ve soğuk su ile oluyor. 2-3 dakika çok iyimiş, benimki maksimum 10-15 saniye dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dünden beri yapıyorum abi. elim alıştı artık. partilerde falan yapıp ortamdaki tüm kızları kendime hayran bırakmak istiyorum. amacım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar