balon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 karayip korsanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 internetin hızlıysa korsana yöneliyosun zaten direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 korsan kullanmaktan çekindiğim tek şey kitap benim de sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Birisi de çıkıpta steamin software versiyonunu yapsa adobeleri microsoftları corelleri ıvırı zıvırı ucuza ucuza alsak windows adam olsun diye bi ton loaderla uğraşmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 accan konsolu bascan hileyi klapaucius !;!;!;!;!;!;!;!;!;!!;!;!;!;!;!;!;!;!;! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bende kullanmıyorum,ha gece yarısı elimde albümü olmayan bir sanatçı için yutup kullanıyorum hepsi bu. Özellikle korsan oyun kullananlara deli oluyorum,ağızlarına vurasım geliyor.. ORJINAL OYUNLAR COK PARA BEE diyen tipler var ki onların ağızlarına 2 tane vurasım geliyor.. O oyunun yapımında ne kadar emek,kaç kişinin emeği var anlatamıyosun da. /rage off Korsan kullanmayın,kullandırtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ucuz mu sanıyosun oyunları :D kime göre ucuz neye göre ucuz. Ben daha black ops oynamadım mesela 7.5 veya 5 dolara inmeden oynamam ozamana kadar da zaten ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kitap hariç korsandan sonuna dek yararlanıyorum. ama korsan kitap almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kaliteli becerebilseler korsan kitapta alirim da beceremiyorlar oyunlarda sonuna kadar korsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Klapaucius said: ucuz mu sanıyosun oyunları :D kime göre ucuz neye göre ucuz. Ben daha black ops oynamadım mesela 7.5 veya 5 dolara inmeden oynamam ozamana kadar da zaten ohooo Ucuz abi. Çıktığında 100 lira oluyor ps3 versiyonu oyunların,pc için daha ucuzdur diye tahmin ediyorum bilemicem. 7.5 dolara inmesini bekliosan oyun oynama hacı boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Belle,senko İkinizinde ağzınıza 2 şer tane çakasım geldi mesela şu anda. Yaptırım uygulanıcağını bilsem bildiğim bütün korsan kullananları şikayet ederim. Üstüme gelmeyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 "iki tane çakasım geldi" diyenlere de benim çakasım geliyor yalnız. sakin olun, doğru düzgün yazın yazacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hiç bilmediğin bir oyuna 100tl vermenin hiçbir mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaa'ya ayar veremiyor ya kimse. çok eğleniyorum böyle olunca asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bu hertürlü mp3 kullananların kitap konusunda bu kadar hassas olmasını anlamıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: dasaa'ya ayar veremiyor ya kimse. çok eğleniyorum böyle olunca asdfsfd abi gazlamayın sizde.. ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahah bu adamda degisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 banlemiyeceksen ben verebilirim ayar asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Sevdiğiniz müzisyenlere/gruplara destek vermek istiyorsanız parayla mp3 satın almak yerine, kendi siteleri üzerinden merchandise ürünlerini satın alın. Hem sizin elinize her yerde bulabileceğiniz mp3ler yerine fiziksel bir şeyler geçmiş oluyor, hem de gruplara çok daha fazla yardım etmiş oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 çekirdeğimi aldım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 evden getirmek yasak arkadaşım yiyecek içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi müzik için beklemesinler bi zahmet, zaten hakkınla yapıyorsan, ödülünü konser vs ile alıyorsun ki, çok çok iyi yaparsan isterse fiyatı saçma sapan 40 euro falan olsun gene gidip alırım yani. değecekse. Ama oyun olayı ayrı, tabi bilemiosun. Black ops mesela, dünyanın en rezil oyunu lan iyi ki korsan oynamışım diorm. ide orcinal olunca daha keyifli oynanıo hakkını vere vere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sevdiğim sanatçının albümünü alırım destek amaçlı ama jelatinini bile açmam. elden veya netten edinirim albümü sonra eve gelirim indiririm korsanını ve dinlerim. çünkü hizmet daha iyi. wmp ile mp3 e çevirip şarkı isimlerini yazmaktan bile daha kolay korsanı edinmek. bir kere dijital müzik alayım dedim almaz olaydım. yok kullanmak için lisans yükleniyormuş yok başka bilgisayarıma ya da cihazıma atamıyormuşum vs. paranla rezil olmak deyimi cuk oturuyor. netten dağıtacak adam gider cd alır mp3 e çevirir dağıtır yine. sanki çok zor. ubisoft+drm giflerindeki gibi müşteriyi öpmek oluyor o. korsanı engellediklerini sanarken kendilerini batırıyor salak herifler. diğer şeylerde de değdiğine inandığım şeyin parasını bütçemin sınırları dahilinde vermeye gayret ediyorum. sevdiğim bir oyun fln da steam de indirime girince alırım. ama kesinlikle bilmediğim şeye para vermem. alırım oynarım ve değiyorsa parasını veririm. benim iş biraz tersten yürür. amaç adam hakediyorsa emeğini vermek para tuzağı bir ürünse avucunu yalatmak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aluriel said: evden getirmek yasak arkadaşım yiyecek içecek. Al bi avuç otur yanıma manzara güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: "iki tane çakasım geldi" diyenlere de benim çakasım geliyor yalnız. sakin olun, doğru düzgün yazın yazacaksanız. Bende verilmiş olan basit bir yetkiye güvenip böyle insanlara ayar verip ego kasanlara 3 tane çakmak istiyorum ama. Paticik diyip geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar